Hoe De Firmware Op Een IPhone Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Op Een IPhone Te Wijzigen
Hoe De Firmware Op Een IPhone Te Wijzigen

Video: Hoe De Firmware Op Een IPhone Te Wijzigen

Video: Hoe De Firmware Op Een IPhone Te Wijzigen
Video: How to Upgrade or Downgrade Firmware on iPhone 2024, Mei
Anonim

Apple streeft er altijd naar om zijn telefoons zo lang mogelijk te houden en brengt meerdere keren per seizoen nieuwe patches en updates uit. En eenmaal per jaar brengt het bedrijf een nieuwe versie van iOS uit.

Hoe de firmware op een iPhone te wijzigen
Hoe de firmware op een iPhone te wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de firmware op uw Apple iPhone bij te werken, downloadt u de ipsw-distributie van het iOS-besturingssysteem dat u nodig heeft. Links naar alle bestaande firmwares worden hier gepost:

www.apple-iphone.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=5135.

Stap 2

Houd er rekening mee dat elke firmware is ontworpen voor een specifiek model van het apparaat - met andere woorden, iPhone 2G, 3G, 3Gs en 4 hebben verschillende ipsw-bestanden voor dezelfde firmware. Download de distributiekit alleen voor uw apparaat.

Stap 3

Nadat de distributie van het besturingssysteem is gedownload, start u iTunes op uw computer en sluit u de telefoon aan via een USB-kabel. Als iTunes niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u het gratis downloaden van de officiële Apple-website

Stap 4

Apple iPhone wordt gesynchroniseerd met de iTunes-bibliotheek. Zodra de synchronisatie is voltooid, gaat u naar het tabblad Samenvatting in Apple iTunes. Houd de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik tegelijkertijd op de knop "Herstellen" in iTunes. Een ontdekkingsreiziger gaat voor je open. Zoek de map waarin het firmwarebestand is opgeslagen, open deze map en dubbelklik op het ipsw-bestand.

Stap 5

Daarna verschijnt het proces van software-extractie en laden (herstel) op het scherm in de vorm van een vullijn. Koppel uw iPhone niet los van uw computer en onderneem geen actie met uw telefoon totdat Apple iTunes u laat weten dat de iPhone succesvol is hersteld.

Aanbevolen: