Hoe U De Firmware Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Firmware Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Hoe U De Firmware Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Firmware Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen

Video: Hoe U De Firmware Op Uw Telefoon Kunt Wijzigen
Video: How to install stock Firmware (software) on Samsung phone using Odin 2024, Maart
Anonim

Aan elk telefoonmodel is een firmware toegewezen, die zorgt voor een stabiele werking van het apparaat. Als u de telefoonsoftware wijzigt, worden er geen nieuwe functies geïntroduceerd die niet door de hardware worden geleverd, maar kunnen bestaande functies worden gewijzigd, bijvoorbeeld de afspeelkwaliteit van audio, equalizer, enzovoort. Om de firmware te wijzigen, volstaat het om een reeks acties uit te voeren.

Hoe u de firmware op uw telefoon kunt wijzigen
Hoe u de firmware op uw telefoon kunt wijzigen

Noodzakelijk

  • - Datumkabel
  • - Stuurprogramma's voor synchronisatie
  • - Synchronisatiesoftware

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. Gebruik hiervoor een datakabel, computerstuurprogramma's en synchronisatiesoftware. Meestal worden al deze componenten bij de telefoon geleverd. Gebruik anders een zoekmachine om stuurprogramma's en software te vinden. Houd er rekening mee dat u software kunt kiezen die geschikt is voor het hele modelbereik van uw telefoon, maar dat de stuurprogramma's specifiek moeten zijn voor uw telefoonmodel. Gebruik alleen die onderdelen die aan deze voorwaarde voldoen, anders kan deze bewerking mislukken. Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer.

Stap 2

Bereid uw telefoon voor op een software-update. Zorg ervoor dat de synchronisatiesoftware de telefoon "ziet" en kopieer vervolgens de persoonlijke gegevens op de telefoon - het telefoonboek, berichten, evenals foto's, audio- en videobestanden. Dit is nodig omdat tijdens het wijzigen van de software al uw persoonlijke gegevens verloren kunnen gaan. Nadat u er zeker van bent dat u de bestanden hebt gekopieerd, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 3

Download de knipperende software en de firmwareversie die je nodig hebt. Je kunt ze vinden met behulp van een zoekmachine. Het is raadzaam om beproefde of fabrieksfirmware te gebruiken, die te vinden is op de officiële website van de fabrikant van het apparaat. Een mislukte softwarewijziging kan uw telefoon beschadigen.

Stap 4

Installeer de programma's en kopieer vervolgens de huidige firmwareversie naar uw computer. Dit is nodig in het geval van een storing tijdens een softwarewijziging. Zorg ervoor dat de batterij meer dan de helft is opgeladen om ontlading tijdens het firmware-upgradeproces te voorkomen. Voer de handeling zorgvuldig uit volgens de instructies. Koppel uw telefoon los van uw computer en start deze opnieuw op.

Aanbevolen: