Hoe De Firmware Van Een Dvd-speler Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Van Een Dvd-speler Te Achterhalen
Hoe De Firmware Van Een Dvd-speler Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmware Van Een Dvd-speler Te Achterhalen

Video: Hoe De Firmware Van Een Dvd-speler Te Achterhalen
Video: Firmware Hacking - DVD Player Region Unlocking 2024, Maart
Anonim

U moet de firmwareversie van uw dvd-speler weten als u van plan bent de software opnieuw te installeren. Het kan ook nodig zijn voor reparaties.

Hoe de firmware van een dvd-speler te achterhalen
Hoe de firmware van een dvd-speler te achterhalen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u de firmwareversie voor uw model dvd-speler wilt weten, zoek dan naar de servicehandleiding ervoor. U kunt online een aanvraag doen, de exacte etikettering van het product specificeren of de handleiding op andere manieren verkrijgen. Let op, er is geen gewone gebruikershandleiding nodig. De servicehandleiding bevat hoofdcodes voor het apparaat, reparatie-instructies, enzovoort. Meestal is het niet bij het pakket gevoegd en is het alleen beschikbaar voor medewerkers van het servicecentrum of wordt het op speciale internetbronnen geplaatst. Het probleem met het gebruik van dergelijke instructies is meestal dat ze vaak alleen beschikbaar zijn in de taal van de fabrikant, en Engelse versies zijn ook gebruikelijk.

Stap 2

Als u de firmwareversie van uw BBK dvd-speler wilt weten, gebruikt u de meegeleverde afstandsbediening. Zoek en druk op de Setup-knop erop en druk vervolgens achtereenvolgens op de knoppen met de nummers 9, 2, 1, 0.

Stap 3

Daarna wordt informatie over het systeem weergegeven op het tv-scherm waarop de speler is aangesloten, inclusief informatie over de firmwareversie. Op dezelfde manier kunt u de firmwareversie voor andere spelers achterhalen door de juiste mastercode te zoeken in de servicehandleiding.

Stap 4

U kunt de firmwareversie van uw dvd-speler ook achterhalen op speciale sites met gedetailleerde beoordelingen van de technische kenmerken van de apparaten. Ga hiervoor naar een bron die gewoonlijk vergelijkbare aspecten van de apparaten van uw fabrikant bespreekt en zoek informatie over uw apparaatmodel door te zoeken of een onderwerp met de juiste naam te maken.

Stap 5

Daar kunt u ook informatie krijgen waar u een servicehandleiding voor een bepaald model kunt krijgen, evenals informatie over aanvullende codes die zijn ingevoerd om gedetailleerde informatie over het apparaat en de implementatie van zijn bedieningsfuncties te verkrijgen.

Aanbevolen: