Hoe Weet Ik Of Mijn Bericht Is Aangekomen?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Ik Of Mijn Bericht Is Aangekomen?
Hoe Weet Ik Of Mijn Bericht Is Aangekomen?

Video: Hoe Weet Ik Of Mijn Bericht Is Aangekomen?

Video: Hoe Weet Ik Of Mijn Bericht Is Aangekomen?
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, April
Anonim

Je stuurt een sms, een e-mail of een messenger-bericht, en dan, zonder antwoord te krijgen, begin je je af te vragen of het is aangekomen? In sommige gevallen kan dit zelfs worden geverifieerd, het hangt allemaal af van de manier waarop het bericht is verzonden.

Hoe weet ik of mijn bericht is aangekomen?
Hoe weet ik of mijn bericht is aangekomen?

Noodzakelijk

  • -mobiele telefoon;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Als u een bericht vanaf uw telefoon verzendt, weet u zeker dat het wordt bezorgd. Om dit te doen, moet u een leveringsrapport instellen. Het rapport komt in de vorm van een bericht dat aangeeft of uw bericht is aangekomen of in de standby-modus staat. Dit laatste betekent dat de telefoon van de ontvanger is uitgeschakeld of buiten bereik is. Het bericht wordt drie dagen door de operator bewaard. Als de telefoon gedurende deze tijd niet was ingeschakeld, verdwijnt het. Dus we stellen het rapport op: ga naar "Berichten", selecteer "Berichtinstellingen". In sommige modellen zijn sms-instellingen een apart item - dat is wat je nodig hebt. Ga in dit menu naar "Indieningsinstellingen" (het kan een andere naam hebben, bijvoorbeeld "Indieningsprofiel"), selecteer daarin in plaats van de standaardinstellingen "Indieningsrapport". Als we het hebben over een messenger, dan geven sommigen van hen, bijvoorbeeld Skype, een bericht dat de levering niet is uitgevoerd. Dit gebeurt als de ontvanger offline is. ICQ geeft vaak geen berichten weer. In dit geval moet u begrijpen dat verzending via de server kan worden uitgevoerd en dat het bericht hoogstwaarschijnlijk wordt ontvangen zodra de gebruiker de messenger binnengaat. Maar aangezien boodschappers via een minder betrouwbaar afleverkanaal werken dan bijvoorbeeld mail, kan het bericht gemakkelijk verloren gaan. Vraag het dus maar aan de ontvanger.

Stap 2

Als we het hebben over een messenger, dan geven sommigen van hen, bijvoorbeeld Skype, een bericht dat de levering niet is uitgevoerd. Dit gebeurt als de ontvanger offline is. ICQ geeft vaak geen berichten weer. In dit geval moet u begrijpen dat verzending via de server kan worden uitgevoerd en dat het bericht hoogstwaarschijnlijk wordt ontvangen zodra de gebruiker de messenger binnengaat. Maar aangezien boodschappers via een minder betrouwbaar afleverkanaal werken dan bijvoorbeeld mail, kan het bericht gemakkelijk verloren gaan. Vraag het dus maar aan de ontvanger.

Stap 3

Bij het verzenden van e-mail hangt het allemaal af van de klant. Meestal werkt de bezorgingsmelding als volgt: de bezorging wordt standaard uitgevoerd, maar als de brief zijn geadresseerde niet vindt, ontvangt de afzender een melding. Maar daarnaast kun je een leesbevestiging instellen. Het installatieproces is afhankelijk van de mailserver die u gebruikt. Zet bijvoorbeeld in mail.ru een vinkje voor "Leesbevestigingen".

Aanbevolen: