Hoe Vind Ik Mijn Nummer Op De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Ik Mijn Nummer Op De Telefoon
Hoe Vind Ik Mijn Nummer Op De Telefoon

Video: Hoe Vind Ik Mijn Nummer Op De Telefoon

Video: Hoe Vind Ik Mijn Nummer Op De Telefoon
Video: Hoe vind ik het IMEI-nummer van mijn telefoon? 2024, Mei
Anonim

Er zijn situaties waarin u uw telefoonnummer moet weten. Natuurlijk krijgen we dit nummer meestal bij het kopen van een simkaart, als het een mobiele telefoon is. Maar een vel papier met een nummer kan kwijtraken, of het is op dit moment onhandig om ernaar te zoeken. U kunt uw mobiele telefoonnummer achterhalen door een speciale cijfercombinatie te kiezen, die voor elke telecomoperator afzonderlijk is. De eenvoudigste manier om het vaste telefoonnummer te achterhalen, is door uw mobiele telefoon te bellen.

Hoe vind ik mijn nummer op de telefoon
Hoe vind ik mijn nummer op de telefoon

Het is nodig

Mobiele telefoon, internet, tweede mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele provider MTS is, kunt u uw nummer als volgt achterhalen. Kies de combinatie * 111 * 0887 # en druk op de "bel"-toets. Daarna ontvangt u een bericht met de volgende inhoud: “Uw aanvraag is geaccepteerd. Wacht op een sms met het resultaat." Het volgende SMS-bericht bevat het bericht "Uw telefoonnummer: …", waarbij in plaats van een weglatingsstreepje een volledig mobiel telefoonnummer staat. Als je liever een spraakreactie hoort, bel dan 0887 binnen het bereik van je thuisnetwerk en druk op de beltoets. De automatische telefoniste spreekt uw telefoonnummer cijfer voor cijfer in.

Stap 2

Als u de voorkeur geeft aan de Beeline-operator, moet u 110 * 10 # bellen op het toetsenbord van uw telefoon en op de beltoets drukken. De tweede manier is door te bellen naar 067410. Daarna ontvang je een sms met je mobiele telefoonnummer. Deze dienst is gratis.

Stap 3

Gebruik voor de simkaart van de operator Megafon het nummer * 205 # en bel. Doe het vanaf je telefoon. Als reactie ontvangt u de benodigde nummers. Er zijn geen extra kosten voor deze service.

Stap 4

Als u de diensten van een TELE2-mobiele provider gebruikt, hebt u een * 201 #-opdracht en een oproep nodig. Kort daarna vindt u uw telefoonnummer helemaal gratis.

Stap 5

Deze service is ook gratis bij de Skylink-operator. U kunt uw mobiele nummer achterhalen door * 555 # te bellen. Na het beantwoorden, volgens de instructies van het systeem, kiest u de nummers 1 en 7. De autoinformer stuurt een SMS-bericht met uw mobiele telefoonnummer.

Stap 6

Heb je een minder bekende mobiele provider gekozen? Dan moet u zijn site op internet vinden en de zoekopdracht "vind uw nummer" in het zoekvak invoeren. Bel in geval van storing het telefoonnummer op de website en vraag de supportmedewerker hoe u uw nummer kunt achterhalen.

Stap 7

Er is altijd de gemakkelijkste manier om uw telefoonnummer te achterhalen. Alleen hiervoor heb je een andere mobiele telefoon nodig. Bel de tweede mobiele telefoon en uw nummer wordt op het scherm weergegeven.

Aanbevolen: