Hoe De Regio Te Ontdekken Via Mobiel

Inhoudsopgave:

Hoe De Regio Te Ontdekken Via Mobiel
Hoe De Regio Te Ontdekken Via Mobiel

Video: Hoe De Regio Te Ontdekken Via Mobiel

Video: Hoe De Regio Te Ontdekken Via Mobiel
Video: 6 tips om je automatische versnellingsbak in perfecte staat te behouden | AUTODOC 2024, Mei
Anonim

U kunt de regio per mobiele telefoon opzoeken met behulp van speciale onlinediensten. De behoefte aan deze service kan ontstaan wanneer een inkomende oproep van een onbekend nummer, wanneer u moet bepalen waar de oproep vandaan kwam. Soms moet u ook de regio op nummer vinden om een bepaalde abonnee te bereiken.

Hoe de regio te ontdekken via mobiel
Hoe de regio te ontdekken via mobiel

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale online bronnen om de regio op mobiel nummer te vinden. Een gratis en efficiënte site is https://www.numberingplans.com/. U moet naar het gedeelte Nummeranalysetool in het linkermenu op de startpagina gaan. Hiermee gaat u naar het volgende gedeelte van het menu, waar u op de eerste link van boven moet klikken - Getalanalyse. Geef het telefoonnummer van de abonnee op om de regio via het mobiele nummer te kunnen achterhalen. Let op de volgorde waarin de cijfers moeten worden ingevoerd - voer eerst de landcode in en voer vervolgens de driecijferige operatorcode in, gescheiden door een koppelteken. Voer vervolgens het telefoonnummer zelf in.

Stap 2

Met deze bron kunt u niet alleen de regio van de mobiele telefoon achterhalen, maar ook de mobiele provider die een bepaalde abonnee bedient. Schrijf de informatie in dezelfde volgorde als voor uw huistelefoon. Houd er rekening mee dat u in plaats van de netbeheerdercode de gegevens van het telefoonnetnummer moet opgeven. Daarom is het noodzakelijk om het nummer in het internationale formaat te kennen.

Stap 3

Gebruik de Spravportal-bron, waarmee u de regio ook op mobiel nummer kunt vinden. Hier kunt u niet alleen de nodige informatie vinden over het mobiele telefoonnummer, de plaats van registratie van de abonnee en de mobiele operator, maar ook een sms sturen naar een willekeurig nummer. Om deze service te gebruiken, voert u het adres https://www.spravportal.ru/Services/PhoneCodes/MobilePhoneInfo.aspx in de browserregel in. Selecteer vervolgens de functie "Definieer operator". Verder kunt u, indien u dit wenst, een sms sturen naar het ontvangen nummer.

Stap 4

Bezoek spravkaRU. Net om de regio mobiel te bekijken. De site is een soort telefoongids met gsm-codes, postcodes en zelfs vastgoedgegevens. Let op de geopende lijst met regio's, waar tegenover elke stad de telefooncode wordt aangegeven in de vorm van de eerste cijfers van het nummer. Dit zijn degenen die worden gemarkeerd voor inkomende of uitgaande oproepen op de mobiel. Als u de regio niet mobiel kunt vinden in deze lijst, gebruik dan de uitgebreide gids door op de bijbehorende link te klikken. Deze service is handig omdat deze niet alleen de telefoonnummers van Rusland bevat, maar ook van Oekraïne, Wit-Rusland, Kazachstan, Letland en Moldavië.

Stap 5

Download van internet en installeer op uw apparaat een speciaal programma "Operators of Russia", waarmee u de regio per mobiele telefoon kunt achterhalen. Het volstaat om het gewenste telefoonnummer in een speciaal veld in te voeren en "Definiëren" te selecteren.

Aanbevolen: