Hoe Een Mobiel Via Satelliet Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiel Via Satelliet Te Vinden
Hoe Een Mobiel Via Satelliet Te Vinden

Video: Hoe Een Mobiel Via Satelliet Te Vinden

Video: Hoe Een Mobiel Via Satelliet Te Vinden
Video: Arob Antennebouw Siegerswoude - Satelliet vinden op de camping 2024, April
Anonim

Met een speciale dienst kunt u bepalen waar de mobiele telefoon zich op dat moment bevindt. Het wordt geleverd door enkele telecomoperators: MTS, MegaFon en Beeline. Het zoeken zelf gebeurt via satelliet.

Hoe een mobiel via satelliet te vinden
Hoe een mobiel via satelliet te vinden

instructies:

Stap 1

Abonnees van het bedrijf "Beeline" kunnen de service niet onmiddellijk gebruiken, ze moeten deze eerst bij de operator bestellen. Stuur hiervoor een sms met de letter L naar het verkorte nummer 684. Houd er rekening mee dat de dienst betaald is. U kunt alle prijzen vinden op de officiële website van "Beeline".

Stap 2

Klanten van de MTS-operator kunnen de Locator-service bestellen via het nummer 6677 (bedoeld voor oproepen vanaf mobiele telefoons). Overigens kunt u met het opgegeven nummer ook naar een locatie zoeken. Dankzij hem kunt u op elk moment van de dag een dienst aanvragen.

Stap 3

MegaFon biedt zijn abonnees twee verschillende soorten zoekdiensten. De eerste is universeel, dat wil zeggen, het is geschikt voor elke klant van het bedrijf, ongeacht welk tariefplan hij gebruikt. Een aanvraag voor het activeren van Locator kan worden achtergelaten op de servicewebsite locator.megafon.ru. Zodra het verzoek door de operator is verwerkt en de verbinding is voltooid, kunt u de locatie van de telefoon zoeken en de benodigde coördinaten krijgen.

Stap 4

Een ander type dienst is gespecialiseerd. Het bedrijf heeft het speciaal ontwikkeld voor kinderen en ouders die aangesloten zijn op de Smeshariki- of Ring-Ding-tarieven. Dankzij deze dienst is het op elk moment mogelijk om erachter te komen waar uw kind is, simpelweg door de locatie van zijn telefoon te traceren. Het is vermeldenswaard dat de hier aangegeven tariefplannen kunnen worden gewijzigd door de telecomoperator, dus het is beter om altijd de officiële MegaFon-website te raadplegen.

Aanbevolen: