Hoe De Regio Te Achterhalen Op Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Regio Te Achterhalen Op Mobiel Nummer
Hoe De Regio Te Achterhalen Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Regio Te Achterhalen Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Regio Te Achterhalen Op Mobiel Nummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Als u informatie heeft over het mobiele telefoonnummer van een persoon, kunt u achterhalen in welke regio hij de simkaart heeft geregistreerd. Dit is alleen handig als u er zeker van bent dat hij de formele eigenaar is en niet alleen een gebruiker.

Hoe de regio te achterhalen op mobiel nummer
Hoe de regio te achterhalen op mobiel nummer

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om de regio van registratie van een abonnee van een mobiel netwerk van een operator te achterhalen, gebruikt u speciale online services, bijvoorbeeld https://www.numberingplans.com/. Ga in het linkermenu van de hoofdpagina van de site naar het gedeelte Getalanalysetool, waarna u een nieuw menugedeelte ziet waarin u op de eerste link van boven moet klikken - Getalanalyse.

Stap 2

Voer het telefoonnummer in van de abonnee wiens registratieregio u wilt weten. Let op de volgorde van het invoeren van de nummers - eerst wordt de landcode geschreven, vervolgens wordt de driecijferige operatorcode geschreven via een koppelteken en dan volgt het telefoonnummer van de abonnee. Deze volgorde moet absoluut worden gevolgd, anders kan het systeem het telefoonnummer niet herkennen en bereikt u niet het gewenste resultaat.

Stap 3

Gebruik dezelfde volgorde als u de dienstdoende mobiele operator van een bepaalde abonnee wilt weten. De informatie is ook voor thuistelefoons in dezelfde volgorde geschreven. Houd er rekening mee dat u hier, in plaats van de operatorcode van het mobiele netwerk, de gegevens van het netnummer van de telefoon moet invoeren, dat wil zeggen dat u het nummer in internationaal formaat moet kennen.

Stap 4

Aangezien het systeem alleen een driecijferige code herkent, en sommige steden vaak meer cijfers hebben, voert u de eerste drie cijfers van de nummeridentificatie in na de landcode, gescheiden door een koppelteken, en voert u vervolgens de rest van de eerste twee cijfers van de belangrijkste telefoonnummer.

Stap 5

Gebruik in alle andere gevallen een zoekopdracht met de operator- of stadscode als onderdeel van de trefwoorden en zoek vervolgens de tabel met ID's die bij mobiele operators of regio's van een bepaald land horen.

Aanbevolen: