Informatie Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Inhoudsopgave:

Informatie Naar Een Geheugenkaart Schrijven
Informatie Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Video: Informatie Naar Een Geheugenkaart Schrijven

Video: Informatie Naar Een Geheugenkaart Schrijven
Video: Op zoek naar een geheugenkaart? Hier moet u op letten bij de aanschaf! | Keuzehulp | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Voordat u informatie naar de geheugenkaart schrijft, moet u ervoor zorgen dat deze geen schade toebrengt aan uw computer.

Informatie naar een geheugenkaart schrijven
Informatie naar een geheugenkaart schrijven

Noodzakelijk

Computer, geheugenkaart, antivirus

instructies:

Stap 1

Open het geheugenkaartmenu niet meteen nadat u het in de USB-poort hebt gestoken. Als er een virus op de flashdrive staat, zal het openen ervan uw computer infecteren. Controleer de inhoud op virussen om er zeker van te zijn dat de geheugenkaart niet gevaarlijk is voor uw pc. Steek hiervoor de USB-stick in de poort en open de map "Deze computer". Klik met de rechtermuisknop op het gedetecteerde apparaat en selecteer "Scannen op virussen". Als de antivirus geen malware op de media detecteert, kunt u het gedeelte met de flashdrive openen.

Stap 2

Om informatie naar een geheugenkaart te schrijven, zoekt u de bestanden op uw computer en markeert u ze. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied en selecteer "Kopiëren". Open het gedeelte over de geheugenkaart en klik er met de rechtermuisknop op. Nadat u het item "Invoegen" hebt geselecteerd, klikt u erop en wacht u tot de overdracht van bestanden naar het apparaat is voltooid.

Stap 3

Nadat alle bestanden zijn overgezet, verwijdert u de geheugenkaart als volgt. Klik op de taakbalk met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-poort en selecteer "Hardware veilig verwijderen". Door op deze optie te klikken, wacht u tot er een meldingsvenster verschijnt dat de USB-stick uit de computer kan worden verwijderd. Verwijder dan pas de geheugenkaart. Als u het apparaat gewoon loskoppelt van de poort, kunt u de bestanden en documenten die erop zijn opgeslagen beschadigen.

Aanbevolen: