Thema's Maken Op Samsung

Inhoudsopgave:

Thema's Maken Op Samsung
Thema's Maken Op Samsung

Video: Thema's Maken Op Samsung

Video: Thema's Maken Op Samsung
Video: Samsung's New Theme Park App - Create Your Own Theme! 2024, Mei
Anonim

Een telefoonthema is een verzameling opties voor systeemweergave, zoals menu's, achtergronden en geluidseffecten voor gebeurtenissen. Veel mobiele telefoons ondersteunen het downloaden van thema's en het maken van aangepaste thema's.

Thema's maken op Samsung
Thema's maken op Samsung

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Samsung-telefoon.

instructies:

Stap 1

Gebruik de Samsung Theme Designer-app, een handig hulpmiddel voor het maken van thema's voor Samsung-telefoons en -smartphones. Download de applicatie naar uw computer door de link https://samsung-temy.ru/engine/download.php?id=1013 te volgen. Installeer het programma.

Stap 2

Verbind je telefoon met je computer om een thema te maken op Samsung. Voer het programma uit. Om een thema in het programma te wijzigen, bijvoorbeeld door knoppen, statusbalken, hun uiterlijk en kleuren te wijzigen, gebruikt u de ingebouwde verkenner om naar de map Program Files / Samsung / Samsung Theme Designer te gaan en vervolgens de map Projects te openen, selecteer het gewenste project. Klik vervolgens op ThemaData. Het programmavenster toont de grafische elementen waaruit het thema bestaat. Wijzig het formaat van de elementen niet; bewerk het uiterlijk van de knoppen naar wens.

Stap 3

Sluit uw telefoon aan op uw computer in massaopslagmodus om de pictogrammen van toepassingen van derden te vervangen. Ga naar de geheugenkaart (als die er niet is, naar de telefoonmap), zoek daar de map Overige en daarin een map met een naam die lijkt op @@ bada_applications @@. Alle andere mappen vertegenwoordigen geïnstalleerde applicaties. Ga naar een willekeurige map, selecteer daar de map Res. Selecteer een pictogram dat lijkt op het pictogram dat in het menu wordt weergegeven. Kopieer het naar uw computer, wijzig het in een grafische editor en kopieer het terug naar uw telefoon.

Stap 4

Gebruik de ingebouwde wizard om je eigen thema's te maken in Samsung Duos-telefoons. Deze wizard heeft een vrij groot aantal opties. Selecteer het uit de applicaties en doe het volgende in volgorde: stel de achtergrondafbeelding in (elk grafisch bestand van de telefoon kan als bron worden gebruikt), selecteer de kleur en verzadiging van de achtergrond, stel de kleur van de lijstsymbolen in, vul en markeer, menulettertypen. U kunt ook details wijzigen, zoals bijschriften op het scherm of het formaat van de schuifbalk.

Aanbevolen: