Hoe Krijg Je Een Spin In Limbo

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Een Spin In Limbo
Hoe Krijg Je Een Spin In Limbo

Video: Hoe Krijg Je Een Spin In Limbo

Video: Hoe Krijg Je Een Spin In Limbo
Video: Дрифт Лимбо Smash 2024, April
Anonim

Limbo is een spel van logica en nuchterheid. Hier zul je niet alleen moeten bewegen, maar ook met je hoofd moeten denken. De meeste spelers worden geconfronteerd met het probleem om dit spel te passeren op de plaats waar de spin verschijnt.

Hoe krijg je een spin in Limbo
Hoe krijg je een spin in Limbo

Limbo is een zeer goede casual game die relatief recentelijk is verschenen. Tegenwoordig heeft ze een groot aantal fans en amateurs. In dit spel moet de gebruiker een jongen besturen die in de ledematen zit. Ledematen, volgens de legende van de heidenen, is de plaats waar rusteloze zielen zijn. De plot als zodanig in dit spel wordt op geen enkele manier gepresenteerd, maar de sfeer zelf en de raadsels die in dit spel aanwezig zijn, doen hun werk.

Ontmoeting met de spin in Limbo

Veel spelers kunnen in dit spel met verschillende problemen worden geconfronteerd. Een van de meest populaire is de ontmoeting met een gigantische spin. In de kern duurt deze ontmoeting lang genoeg, maar je kunt op elk moment vastlopen. Voor het eerst ontmoet de speler deze vijand in het vijfde hoofdstuk. Je kunt dit moment snel genoeg doorkomen zonder praktisch enige moeite te doen. Drie poten van een spin steken uit achter een boom, en als je hem nadert, zal hij proberen je te doorboren. Het is noodzakelijk om het meerdere keren de grond te laten raken, waarna een val uit de boom zal vallen. Het is noodzakelijk om deze val zo naar de spin te verplaatsen dat de volgende keer dat hij je probeert te raken, zijn poot precies daar zal raken. Deze procedure moet nog enkele keren worden herhaald, waarna de spin uit het zicht verdwijnt.

Nadat de gigantische spin verschillende ledematen heeft verloren en je verder gaat, word je gevangen in zijn net. Natuurlijk kun je er gewoon niet uit komen, en de spin zal je uiteindelijk in een cocon wikkelen. Nadat hij weer is vertrokken, moet je actief bewegen. Als gevolg hiervan zal het web breken en breken en zul je op de grond vallen. Je moet geleidelijk verder gaan en over de gaten in de grond springen. Als resultaat zie je een ronde steen. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat wanneer het rolt, je tijd hebt om terug te rennen. Dan zoeken we de volgende steen, springen erop en gaan zo verder. Verder, als je de klif afdaalt, raak je je cocon kwijt.

Vaarwel "oude vriend"

Dan, als je wat verder gaat, zal de spin opnieuw verschijnen en dan moet je ervoor wegrennen. Het eerste obstakel op je weg is een boomstam, die in het water moet worden geduwd en met zijn hulp naar de andere kant moet komen. Dan, als je wat verder gaat, verschijnt er onderweg nog een log, die een groot formaat heeft. Hier moet je je evenwicht bewaren en terwijl de spin aan de ene kant van de boomstam staat en jij aan de andere kant, moet je op de richel springen.

Om van de spin af te komen, moet je op een stok springen die de steen ondersteunt, en tijd hebben om je in een klein hoekje te verstoppen. De steen zal rollen en de spin verpletteren. Een beetje verder zul je dezelfde spin opnieuw ontmoeten, hoewel deze nu slechts één ledemaat heeft. Je moet rennen en tijd hebben om zijn klap te ontwijken. Dan naderen we hem weer en scheuren zijn laatste ledemaat af, en gebruiken de buik van de spin om een groot gat op zijn pad te dichten.

Aanbevolen: