Hoe De Nokia 5530 . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 5530 . In Te Stellen
Hoe De Nokia 5530 . In Te Stellen

Video: Hoe De Nokia 5530 . In Te Stellen

Video: Hoe De Nokia 5530 . In Te Stellen
Video: NOKIA 5530 2009 года, Убийца Айфонов 2024, Mei
Anonim

Nokia 5530 was een van de eerste touchscreen-telefoons van het bedrijf en won de erkenning van merkfans. Zoals elk modern mobiel apparaat, moet deze telefoon na aankoop worden ingesteld.

Hoe de nokia 5530. in te stellen
Hoe de nokia 5530. in te stellen

instructies:

Stap 1

Om te voorkomen dat de batterij te snel leeg raakt, gaat u naar "Menu" - "Opties" - "Communicatie" en stelt u de netwerkmodus in op "GSM" in plaats van "Dual". Om de batterij te sparen, kunt u ook niet wachten op de automatische toetsenbordvergrendeling, maar de telefoon zelf vergrendelen.

Stap 2

Om de via Bluetooth ontvangen bestanden op de geheugenkaart op te slaan en niet in het telefoongeheugen, opent u "Menu" - "Berichten" - "Opties" - "Instellingen" - "Overige" - "Geheugen in gebruik" en selecteert u de geheugenkaart.

Stap 3

Als u merkt dat het trilalarm niet werkt op de telefoon tijdens het opladen vanaf het netwerk, haast u dan niet om thematische forums te bestormen of de mobiele telefoon naar het servicecentrum te brengen - deze werkingsmodus wordt geleverd door de fabrikant.

Stap 4

In de Galerij, waar het apparaat standaard alle afbeeldingen reset die de telefoon binnenkomen, kunnen objecten worden georganiseerd door mappen te maken. Maar als u besluit deze kant op te gaan, zult u het vrij vaak moeten doen - elke geïnstalleerde toepassing voegt zijn afbeeldingen en pictogrammen toe aan de galerij.

Stap 5

Flash Nokia 5530 kan als zaklamp worden gebruikt als je een van de volgende toepassingen installeert: All In One Torch, Best Torch, Smart Light, Spot On, Nice Light, Lights On.

Stap 6

Als u alle gegevens van een oude geheugenkaart naar een nieuwe wilt overbrengen, moet u het programma Nokia Ovi Suite gebruiken, dat is opgeslagen op de schijf die bij uw telefoon is geleverd. Selecteer in het programmamenu "Back-up", kopieer gegevens van de oude kaart, plaats een nieuwe kaart in de telefoon en start het herstel.

Stap 7

Sms-bezorgingsrapport is standaard uitgeschakeld in Nokia 5530. Om deze optie in te schakelen, gaat u naar "Menu" - "Berichten" - "Opties" - "Instellingen" - "Berichten" - "Bezorgingsrapport", en selecteert u de waarde "Ja".

Stap 8

Bij het installeren van applicaties kan een melding over de onmogelijkheid van installatie op het display verschijnen. Probeer certificaatcontrole uit te schakelen. Open hiervoor "Menu" - "Opties" - "Applicatiebeheer" - "Installatie-opties" - "Geïnstalleerde programma's" - "Alle" - "Certificaatcontrole".

Stap 9

Standaard is de weergave van de huidige gesprekstijd op de telefoon uitgeschakeld. U kunt het inschakelen in "Menu" - "Opties" - "Bellen" - "Toon oproepduur".

Aanbevolen: