Hoe Kies Je Een Browser Voor IPhone

Hoe Kies Je Een Browser Voor IPhone
Hoe Kies Je Een Browser Voor IPhone

Video: Hoe Kies Je Een Browser Voor IPhone

Video: Hoe Kies Je Een Browser Voor IPhone
Video: How To Change The Default Browser On iOS 14 - From Safari to Chrome 2024, Mei
Anonim

iPhone wordt standaard geleverd met een goede ingebouwde Safari-browser, maar sommige gadgetbezitters zijn ontevreden over de functionaliteit ervan. Daarom zijn we genoodzaakt om naar een andere browser of add-ons te zoeken.

Hoe kies je een browser voor iPhone
Hoe kies je een browser voor iPhone

Een van de beste Safari iPhone-tegenhangers is de Atomic Web Browser. De fans denken dat het zelfs beter is dan de reguliere Safari. Atomic Web Browser is een zeer aanpasbare, veelzijdige browser met een gebruiksvriendelijke interface en hoge prestaties. De belangrijkste functies zijn de modus volledig scherm, advertentieblokkering, privémodus, tv-toegang, multitouch-gebaren en pc-modus met blokkering van de mobiele versie van internetsites. Het wordt aanbevolen om alternatieve browsers te verkennen met Atomic Web Browser. De gelicentieerde versie kost $ 1.

SkyFire Web Browser heeft één onaangename eigenschap: het onvermogen om individuele sites te bekijken. Maar aan de andere kant is het uitgerust met de functie om Flash-videoformaat te bekijken. Het is vanwege deze exclusieve functie dat deze door gebruikers wordt gekozen naast de standaard Safari. Hoewel de kosten van de gelicentieerde versie drie keer hoger zijn dan die van de vorige Atomic Web Browser.

Mercury Web Browser is qua functionaliteit, instellingen en snelheid vergelijkbaar met Atomic Web Browser. Naast de genoemde functies heeft Atomic Web Browser Dropbox-integratie en een downloadmanager. Zeer veelzijdig in vergelijking met de standaardbrowser. Als u niet kunt kiezen tussen Atomic Web Browser en Mercury Web Browser, maar prestaties belangrijk voor u zijn, kies dan voor het laatste. De prijzen voor beide programma's zijn identiek.

OperaMini-webbrowser is perfect voor Opera-gebruikers op pc. Het verschilt van de browsers die al zijn beoordeeld in de ondersteuning van de visuele bladwijzerfunctie op de hoofdpagina, ondersteuning voor de synchronisatie van bladwijzers met een vergelijkbare of volledige versie die op een ander apparaat of thuiscomputer is geïnstalleerd. Ook geïmplementeerd is een webpagina-rangerfunctie die ze comprimeert voor snel openen en bekijken. Wrangler bespaart aanzienlijk internetverkeer. Het voordeel van de browser is ook de veelzijdigheid en het feit dat de gelicentieerde versie gratis wordt gedownload.

Perfect Browser is heel anders dan de anderen in termen van functionaliteit. De belangrijkste verschillen liggen in het scrollen van webpagina's. De ingebouwde schuifbalk, vergelijkbaar met de schuifbalken op een pc, maakt het navigeren op grote pagina's gemakkelijk en handig. Met de aanraakfunctie kunt u door de pagina's bladeren door op de knoppen omhoog en omlaag te drukken. De snelheid van het laden van tabbladen wordt apart gemarkeerd. Zelfs als je veel tabbladen hebt gemaakt, laden ze allemaal soepel en zonder te crashen. Het is niet alleen een universele browser, maar ook bijzonder in zijn functies. De prijs van de gelicentieerde versie is hetzelfde als voor Atomic Web Browser.

De iCab Mobile-browser is een ander analoog van de bovenstaande toepassingen. Qua uiterlijk lijkt het op een aanzienlijk gewijzigde Safari. Extra functies zijn onder meer een downloadmanager, de mogelijkheid om webpagina's in een verkleind formaat te bekijken, het overgangsgebied te selecteren en de volledige pagina's te bekijken. Maar de functie van verminderd kijken zal niet beschikbaar zijn voor degenen met een verre van ideaal zicht. Ook heeft de browser in vergelijking met concurrenten niet een heel breed scala aan functies. De prijs van de gelicentieerde versie is twee keer zo hoog als die van Atomic Web Browser.

Alle iPhone-applicaties op internet hebben hun eigen voor- en nadelen, evenals functies die niet beschikbaar zijn voor andere browsers. De kosten van zelfs de duurste versie zijn naar moderne maatstaven laag. Je kunt dus alles proberen. En dan kies je zelf degene die het beste bij je past.

Aanbevolen: