Racen Op Gesplitst Scherm Voor Twee

Inhoudsopgave:

Racen Op Gesplitst Scherm Voor Twee
Racen Op Gesplitst Scherm Voor Twee

Video: Racen Op Gesplitst Scherm Voor Twee

Video: Racen Op Gesplitst Scherm Voor Twee
Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2024, Mei
Anonim

Splitscreen racen blijft een populair gamegenre. Ondanks de ontwikkeling van multiplayer- en LAN-racing is racen op één computer nog steeds aantrekkelijk. Het is dus erg handig om met je kind of met vriendjes te spelen, toernooien en competities te organiseren. Met de uitvinding van breedbeeldschermen is het spelen van dergelijke races veel comfortabeler geworden. Er zijn nogal wat racegames met een gesplitste schermmodus, de beste staan in onze samenvatting.

Race voor twee op één computer
Race voor twee op één computer

instructies:

Stap 1

Need for Speed, III en IV onderdelen. Dit is een klassiek race-computerspel. Natuurlijk zien de graphics er tegenwoordig niet zo geweldig uit als moderne games, en de lijn van NFS-games is ver vooruitgegaan in grafisch ontwerp. Maar waar vind je anders een unieke achtervolgingsmodus - voor een crimineel en een politieagent, als ze allebei achter dezelfde computer zitten? Arcadebesturing (die typerend is voor alle games uit deze serie) zorgt ervoor dat zelfs een klein kind aan het spel kan wennen.

Stap 2

Ford Racing 1 en 2. Racen, zoals de naam al aangeeft, in Ford-auto's. Volgens de ontwikkelaars zelf namen de ingenieurs en ontwerpers van Ford-auto's deel aan de ontwikkeling van de fysieke component van de game. De speler zal worden aangeboden om in verschillende auto's te rijden - van "klassiekers" tot ultramoderne raceauto's. Bovendien verschilt elke auto echt in fysieke gegevens, met zijn eigen "schichtige" besturing. Naarmate het spel vordert, openen zich nieuwe kansen en nieuwe spelmodi. Goede teammodus. Het enige nadeel is dat het spel alleen horizontaal kan worden gesplitst.

Stap 3

Stunt huisarts. Stel je voor dat radiografisch bestuurbare auto's in opstand kwamen en besloten om alleen te rijden. Dit is waar dit spel over gaat. Je gaat deelnemen aan racewedstrijden tussen radiografisch bestuurbare auto's. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken en in de manier van rijden verschillen de micromachines aanzienlijk van de besturing van grote auto's die we gewend zijn bij gewone races. Ze zijn langzamer, mobieler en gemakkelijker om drifts in te voeren. De eigenaardigheid van het spel is versnelling en verschillende wapens voor auto's.

Stap 4

RollCage 1 en 2. Een beetje zoals eerdere races. Dezelfde kleine auto's, maar nog meer schieten, nog hogere snelheid en nog meer interessante functies. Als het in eerdere races echter mogelijk was om vier op één computer te spelen, dan is hier slechts een mogelijkheid voor twee.

Stap 5

Grid 2. Misschien wel een van de meest spectaculaire en spectaculaire races voor twee. Er zijn verschillende spelmodi om samen te spelen. De speler heeft meer dan 70 verschillende soorten auto's, veel circuits - van Amerika tot Japan, van stadsstraten tot verlaten circuits in de woestijn. Elke race ziet er filmisch uit, terwijl de computerbronnen worden "opgegeten", vreemd genoeg, niet zoveel als je denkt.

Stap 6

Fractie van een seconde. De keuze aan auto's en circuits is niet zo groot als in de vorige game, maar de drive en adrenaline zijn er niet minder om. De game is gestructureerd als een show, omdat de passage ervan steeds meer mogelijkheden opent. De eigenaardigheid van het spel is dat de speler kracht krijgt voor het uitvoeren van trucs. Deze kracht kan worden besteed aan "ongelukken" - een speler van de baan stoten, een voorbijvliegende helikopter opblazen, een kraan laten vallen, een brug neerhalen, een schip in de dokken verplaatsen … De baan verandert dynamisch en er zijn constante explosies en ongelukken maken de race absoluut onvoorspelbaar.

Stap 7

Stadsloop. Een van de meest verbazingwekkende games ooit, met volledige impact in de "dual screen"-modus. Verschillende tracks = van New York tot Moskou, een tiental auto's die kunnen worden ontgrendeld naarmate de rating groeit. De rating wordt toegekend voor trucs en vallen van tegenstanders. Ja, het kenmerk van het spel zijn vallen. Spelers vangen tokens op de sporen en kunnen vallen achterlaten voor hun tegenstanders. In het arsenaal - doornen, doornen, gemorste olie, laserstralen en andere "lekkernijen". Maar onder de tokens zijn er ook positieve die snelheid geven, de manoeuvreerbaarheid vergroten of een schild bieden tegen schadelijke invloeden.

Aanbevolen: