Hoe U Uw Telefoon Volledig Kunt Schoonmaken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Volledig Kunt Schoonmaken
Hoe U Uw Telefoon Volledig Kunt Schoonmaken

Video: Hoe U Uw Telefoon Volledig Kunt Schoonmaken

Video: Hoe U Uw Telefoon Volledig Kunt Schoonmaken
Video: Een iPhone goed en veilig schoonmaken: zo doe je dat in 5 stappen 2024, April
Anonim

Een grondige reiniging kan nodig zijn als u besluit uw telefoon te verkopen. Om uw mobiele telefoon volledig te wissen van persoonlijke bestanden, kunt u een van de eenvoudige methoden gebruiken.

Hoe u uw telefoon volledig kunt schoonmaken
Hoe u uw telefoon volledig kunt schoonmaken

instructies:

Stap 1

Schakel de telefoon in en verwijder alle bestanden van de telefoon met behulp van de menutoetsen. Veel modellen ondersteunen het selecteren van meerdere bestanden, met deze functie kunt u meerdere bestanden tegelijk verwijderen.

Stap 2

Gebruik de firmware-resetcode. Met deze code kunt u alle persoonlijke informatie in het geheugen van de telefoon wissen en alle instellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Ga naar de website van de fabrikant van uw apparaat en zoek contactpersonen voor technische ondersteuning. Dit kan een telefoonnummer of een e-mailadres zijn. Geef het IMEI-nummer van uw mobiel op en vraag vervolgens een firmware-resetcode aan. Het IMEI-nummer is het serienummer van je telefoon. Je kunt het herkennen door * # 06 # te typen of door de achterklep en batterij te verwijderen.

Stap 3

Synchroniseer uw telefoon met uw computer. Gebruik hiervoor een datakabel en een schijf met stuurprogramma's. In de regel vind je deze allemaal in het pakket van de telefoon, anders moet je ze zelf gaan halen. U kunt de datakabel in elke mobiele telefoonwinkel vinden, of bestellen in de online winkel of op de website van de fabrikant. Daar, op de website van de fabrikant, vindt u stuurprogramma's en software die nodig zijn voor synchronisatie. Als de software ontbreekt, download deze dan van een van de fansites die speciaal voor uw telefoon zijn bedoeld, zoals allnokia.ru of samsung-fun.ru. Installeer de stuurprogramma's en sluit vervolgens de telefoon aan op de computer.

Stap 4

Start uw synchronisatiesoftware en zorg ervoor dat deze uw telefoon synchroniseert met uw computer. Dit wordt aangegeven door de bijbehorende indicator. Open met behulp van het programma het bestandsmenu van de telefoon. Verwijder alle bestanden die van jou zijn. Kopieer ook het telefoonboek en de berichten die op de telefoon zijn opgeslagen naar de computer en verwijder ze vervolgens uit het mobiele geheugen.

Aanbevolen: