Een Foto Op Volledig Scherm Plaatsen In Nokia

Inhoudsopgave:

Een Foto Op Volledig Scherm Plaatsen In Nokia
Een Foto Op Volledig Scherm Plaatsen In Nokia

Video: Een Foto Op Volledig Scherm Plaatsen In Nokia

Video: Een Foto Op Volledig Scherm Plaatsen In Nokia
Video: Как сделать фото экрана на Nokia 8.1 — Скриншот 2024, Mei
Anonim

Sommige eigenaren van Nokia mobiele telefoons gebruiken liever geen foto's, maar foto's van dierbaren als screensaver. Maar voordat u dit kunt doen, moet u de afbeelding naar uw telefoon uploaden.

Een foto op volledig scherm plaatsen in Nokia
Een foto op volledig scherm plaatsen in Nokia

instructies:

Stap 1

Lees de instructies op je telefoon. Als je een duidelijk beeld wilt hebben, moet je een mobiel met fotografie van hoge kwaliteit of met een voldoende goede beeldresolutie kopen.

Stap 2

Ontdek de schermgrootte van uw mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat een uitgerekte foto er wazig uitziet en dat een grote niet volledig wordt weergegeven. Gebruik grafische programma's zoals Photoshop om uw foto's te bewerken.

Stap 3

Als u een foto wilt maken met uw telefoon, kies dan een opname van hoge kwaliteit. Ga hiervoor naar het mobiele menu, selecteer de optie "Toepassingen", zoek het tabblad "Camera" erin.

Stap 4

Zoek in de linkerbenedenhoek het item "Functies", selecteer het. Klik in de lijst die wordt geopend op "Foto-opties" en vervolgens - "Beeldkwaliteit". Stel de hoogste score in.

Stap 5

Nadat de foto klaar is, vindt u deze op uw telefoon. Ga hiervoor naar het menu, selecteer het tabblad "Foto" of "Galerij" en open de gewenste afbeelding.

Stap 6

Selecteer de optie "Functies", deze bevindt zich in de linkerbenedenhoek. Zoek in de lijst die wordt geopend het item "Afbeelding gebruiken", klik op "Instellen als achtergrond". Klik vervolgens op OK. De afbeelding wordt weergegeven op het scherm van uw mobiele telefoon.

Stap 7

U kunt een foto op een andere manier op het telefoonscherm installeren. Ga hiervoor naar het menu, selecteer het tabblad "Parameters" of "Instellingen".

Stap 8

Klik op het item "Telefoon". Zoek in de lijst die wordt geopend de optie "Weergave" en klik vervolgens op "Achtergrond". Selecteer vervolgens "Achtergrond", "Afbeelding". Hiermee wordt de bestandsgalerij geopend, waarin u de afbeelding moet vinden. Klik daarna op "Selecteren". Hierdoor verschijnt de foto op het display van uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: