Hoe U Gratis Telefoneert

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Telefoneert
Hoe U Gratis Telefoneert

Video: Hoe U Gratis Telefoneert

Video: Hoe U Gratis Telefoneert
Video: 🚨 Bitcoin op weg naar $250.000 & inflatie neemt explosief toe | #125 Madelon Praat | Madelon Vos 2024, Mei
Anonim

Nu is het moeilijk om je een persoon voor te stellen die geen mobiele telefoon heeft. Mobiele communicatie ontwikkelt zich elk jaar en er komen steeds meer nieuwe en goedkopere tarieven op de markt. Maar om uw kosten aanzienlijk te verlagen, raden we u aan enkele gratis communicatiemethoden te gebruiken.

Hoe u gratis telefoneert
Hoe u gratis telefoneert

instructies:

Stap 1

De meeste gratis mobiele communicatiemethoden zijn bedoeld om de ene abonnee naar de andere te bellen. In Rusland is in 2009 een wet ingevoerd die operators verplicht om geen geld in rekening te brengen voor inkomende gesprekken. Simpel gezegd, als iemand een oproep van u ontvangt, betaalt u voor de service.

Stap 2

Bij 98 procent van de bezitters van mobiele telefoons is de automatische nummerherkenning geactiveerd. Daarom kunt u een nummer op uw telefoon bellen en bellen, na 3-4 pieptonen drukt u op de reset-toets. De persoon die u hebt gebeld, zal waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in de reden van de oproep en zal u terugbellen, daarom is de oproep naar uw nummer gratis voor u.

Stap 3

Alle mobiele operators hebben verzoekberichten. Nadat u de gewenste cijfercombinatie heeft ingevoerd, stuurt het systeem een SMS-bericht naar de abonnee met een voorstel om u terug te bellen. Om deze functie te gebruiken, moeten MTS-abonnees de combinatie * 110 * abonneenummer # en de beltoets op hun telefoon kiezen, voor Megafon in plaats van 110, 144 en Beeline - 144.

Stap 4

Alle mobiele bedrijven hebben een belservice op kosten van de gesprekspartner. Na het kiezen van het gewenste nummer wordt er gebeld door een andere persoon, de autoinformer informeert over een betaalde oproep, als de abonnee akkoord gaat, wordt er verbinding gemaakt. Het tarief voor degene die de oproep heeft ontvangen verschilt niet van de gebruikelijke oproep.

Stap 5

Om deze dienst te gebruiken, moeten Beeline-abonnees het nummer 05050 en tien cijfers van de abonnee die moet bellen en bellen. MTS en Megafon hebben hetzelfde kiesprincipe, maar de servicenummers zijn respectievelijk 0880 en 000. Opgemerkt moet worden dat de verbinding alleen binnen het bedrijf plaatsvindt.

Aanbevolen: