Hoe De Archiver Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Archiver Op De Telefoon Te Installeren
Hoe De Archiver Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Archiver Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe De Archiver Op De Telefoon Te Installeren
Video: iPhone bestanden overzetten: Zo zet je alles van je oude naar je nieuwe iPhone over 2024, Mei
Anonim

Met een archiver op uw mobiele telefoon kunt u archieven openen die u per e-mail hebt ontvangen of die u onderweg van internet hebt gedownload zonder een computer te gebruiken. Dit kan op twee manieren.

Hoe de archiver op de telefoon te installeren
Hoe de archiver op de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

De eerste methode is beschikbaar voor gebruikers van alle mobiele telefoons die een browser hebben of de installatie ervan ondersteunen. Het bestaat uit het gebruik van een virtuele archiver. Open een Yandex-mailbox om het te gebruiken. Ga naar de PDA-versie van de webinterface van deze mailservice. Ga naar de mailbox en open vervolgens het ontvangen bericht met het bijgevoegde archief. Als het archief naar u is verzonden in een andere mailbox, stuur het dan eerst naar een mailbox op Yandex. Klik na het openen van het bericht op de knop "Bekijken" rechts van de archiefnaam. U ziet een lijst met bestanden die zich daarin bevinden. Daarna kan elk van hen afzonderlijk worden gedownload of bekeken. Wees in het tweede geval voorbereid op veel verkeer, aangezien bestanden van gangbare formaten (bijvoorbeeld DOC, PDF) als afbeeldingen worden weergegeven. Stel het toegangspunt (APN) correct in, sluit een onbeperkt tarief aan.

Stap 2

Gebruik voor relatief nieuwe telefoons met het Symbian-besturingssysteem de ZIP Manager-toepassing die in de firmware is ingebouwd om de archieven te openen.

Stap 3

Voor oudere apparaten met Symbian OS, waar de ZIP Manager-applicatie niet is opgenomen in de firmware, en voor Android-apparaten, gebruikt u een programma van derden - de X-Plore-bestandsbeheerder. Hoewel het wordt verspreid volgens het Shareware-principe, is het officieel toegestaan om het voor onbeperkte tijd en zonder registratie te gebruiken. Als u dat wilt, ondersteun dan de ontwikkelaar en registreer het programma. Nadat u het hebt gestart, gaat u het archief in alsof het een eenvoudige map is. Pak er vervolgens de bestanden uit die je nodig hebt.

Stap 4

Het is onhandig om archieven te maken met uw telefoon, in plaats van ze te openen. Maar in sommige gevallen is het mogelijk. Als je zo'n behoefte hebt, gebruik dan de laatste van de hierboven beschreven methoden.

Aanbevolen: