Hoe Antivirus Op Uw Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Op Uw Telefoon Te Installeren
Hoe Antivirus Op Uw Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Antivirus Op Uw Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Antivirus Op Uw Telefoon Te Installeren
Video: Does Your Phone Need AntiVirus Software? 2024, Maart
Anonim

Om te voorkomen dat u belangrijke gegevens kwijtraakt en andere telefoons met virussen infecteert via berichten of Bluetooth, moet u vooraf betrouwbare bescherming voor uw mobiele telefoon krijgen. Bovendien is het gemakkelijker om al deze problemen te voorkomen dan ze later op te lossen.

Hoe u antivirus op uw telefoon installeert
Hoe u antivirus op uw telefoon installeert

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het installeren van een antivirusprogramma op uw telefoon, moet u er rekening mee houden dat er verschillende antivirusprogramma's zijn (ze verschillen in kwaliteit, of ze nu betaald of gratis zijn, en nog veel meer). Als u de gratis versie installeert, kunt u een beperkt aantal functies gebruiken of is de gebruiksduur van het programma beperkt (voor sommige antivirussen, bijvoorbeeld Kaspersky, is de gebruiksduur één maand).

Stap 2

Vergeet ook niet dat er maar één antivirusprogramma kan worden geïnstalleerd. Onthoud ook dat uw antivirusprogramma van tijd tot tijd moet worden bijgewerkt (anders heeft een dergelijke antivirus geen voordeel).

Stap 3

U kunt antivirus op internet kopen door de aankoop te betalen met een bankkaart (u kunt virtueel) of een elektronische portemonnee. Zodra u het benodigde programma heeft gedownload, installeert u het op de telefoon (u kunt het programmabestand zelf via een USB-kabel of bluetooth naar het telefoongeheugen overbrengen). Nadat de antivirus in de telefoon is geïnstalleerd, installeert u deze door het juiste item in het menu te selecteren.

Aanbevolen: