Equalizer Instellen Op Samsung

Inhoudsopgave:

Equalizer Instellen Op Samsung
Equalizer Instellen Op Samsung

Video: Equalizer Instellen Op Samsung

Video: Equalizer Instellen Op Samsung
Video: Galaxy S20/S20+: How to Customize Your Own Sound Equalizer 2024, Maart
Anonim

Veel Samsung mobiele telefoons hebben een ingebouwde mp3-speler, waarmee je zowel via een headset als via een speaker naar muziek kunt luisteren. U kunt de equalizer van zowel de telefoon als de originele track aanpassen om het geluid te optimaliseren.

Equalizer instellen op Samsung
Equalizer instellen op Samsung

instructies:

Stap 1

Door de equalizerfrequenties te wijzigen, worden de gewenste frequenties luider, wat het gebrek aan luidspreker- of hoofdtelefoonkwaliteit gedeeltelijk kan compenseren. Om de frequenties aan te passen, gaat u naar het mp3-spelermenu van de telefoon en wijzigt u hun locatie. Om het luidste geluid te bereiken, kunt u de hoge frequenties maximaliseren terwijl de lage tonen hetzelfde blijven of worden verlaagd. Een luidspreker voor een mobiele telefoon is in de eerste plaats ontworpen om hoge frequenties weer te geven, dus als u de hoge frequenties verhoogt, wordt het geluid luider en worden de lage frequenties duidelijker.

Stap 2

Naast het aanpassen van de equalizer van de mobiele telefoon, kun je ook de frequentie-instelling van de track zelf, die bedoeld is voor afspelen op de mobiel, wijzigen. Dit is mogelijk met behulp van een gespecialiseerde audio-editor. De beste optie zou Adobe Audition of Sony Sound Forge zijn - deze programma's hebben voldoende effecten en compressiekwaliteit die nodig zijn voor een succesvolle bewerking.

Stap 3

Laten we eens kijken naar het bewerken van een track met Adobe Audition als voorbeeld. U kunt elke versie van deze applicatie gebruiken. Voor bewerking binnen een maand kunt u een gratis proefversie van dertig dagen gebruiken. Na afloop van deze periode dient u de betaalde versie aan te schaffen. Download en installeer het programma.

Stap 4

Open het nummer dat u wilt bewerken via het menu "Bestand". U kunt het audiobestand ook gewoon slepen en neerzetten in het werkgebied van het programma. Selecteer de hele track en het zal het grafische equalizer-effect activeren. Verhoog de frequenties die u wilt. Houd er rekening mee dat om het luidste geluid uit uw luidspreker te krijgen, u de hoge frequenties moet maximaliseren en de lage moet minimaliseren. Pas de track beetje bij beetje aan en sla de wijzigingen bij elke stap op. Stuur de nummers naar je telefoon en verwijder vervolgens alles behalve degene met het beste geluid.

Aanbevolen: