Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy S10

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy S10
Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy S10

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy S10

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Samsung Galaxy S10
Video: Samsung Galaxy S10 против Galaxy S10 Plus: различия! 2024, Maart
Anonim

De Samsung Galaxy S10 is het jubileummodel van de Galaxy-reeks gepresenteerd door Samsung Electronics in 2019. Is deze smartphone de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy S10
Alle voor- en nadelen van de Samsung Galaxy S10

Ontwerp

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy S10 wijkt weinig af van het vorige model uit de Galaxy lijn. Alleen aan de voorkant van de smartphone zijn kleine wijzigingen aangebracht, namelijk de frames aan de boven- en onderkant zijn verkleind en de camera aan de voorkant is ook naar de rechterbovenhoek verplaatst. Anders is het enige verschil te vinden in grootte.

Beeld
Beeld

De smartphone ligt zeer comfortabel in de hand dankzij de afmetingen - 149,9 x 70,4 x 7,8 mm. Door het relatief lichte gewicht van 157 gram bedien je het toestel onderweg met één hand. Er is geen ongemak. De telefoon wordt geproduceerd in verschillende kleurvariaties. Naast zwart-wit besteedde de fabrikant ook aandacht aan felle kleuren.

Beeld
Beeld

Met het AlwaysOn Display-programma ingeschakeld, dat alleen beschikbaar is op Samsung-apparaten, kan de gebruiker de wijzerplaat aanpassen die op het scherm verschijnt wanneer het scherm is uitgeschakeld. Het is zeer comfortabel en ziet er van buiten stijlvol uit. Apple probeerde zo'n truc te kopiëren, maar het werd ook niet met succes geïmplementeerd.

Beeld
Beeld

In het scherm is een vingerafdruksensor ingebouwd. De ontwikkelaar was van plan om het een derde van het scherm te laten beslaan, maar het idee werd niet toegepast vanwege het grote aantal valse positieven. De sensor werkt minder gevoelig en activeert de smartphone langzamer, al is het verschil met andere vlaggenschepen nauwelijks merkbaar.

Beeld
Beeld

Camera

In de achterkant van de smartphone is een drievoudige cameramodule ingebouwd. Elk van de lenzen heeft een andere rol te spelen. De eerste camera heeft 16 MP en fungeert als ultragroothoeklens. De tweede is 12 MP en heeft een groothoeklens. De derde is een 12 MP telelens.

Beeld
Beeld

Met deze module maak je foto's met een dekking van 127 graden. Tegelijkertijd zijn focus, kwaliteit en palet aanzienlijk verbeterd. Als we de Samsung Galaxy Note 9 ter vergelijking nemen, dan merk je vooral in kleuren een groot verschil.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Nachtmodus is natuurlijk aanwezig. En als je goed kijkt, is de kwaliteit van 's nachts fotograferen echt ten goede veranderd. Maar er zijn weinig noemenswaardige veranderingen.

Beeld
Beeld

De Dual Pixel-camera aan de voorzijde heeft 10 MP en kan, net als de hoofdcamera's, video's opnemen in 4K-kwaliteit met 30 frames per seconde. We kunnen concluderen dat de camera's op deze smartphone echt heel goed zijn en veel positieve aspecten hebben.

Specificaties:

De smartphone wordt aangedreven door een acht-core Exynos 9820-processor met 8 GB RAM. Er is een slot voor een extra simkaart die gebruikt kan worden voor geheugenkaarten tot 512 GB. De batterij is behoorlijk ruim - 3.400 mAh. Bij actief gebruik is het voldoende voor de hele dag.

Aanbevolen: