Hoe U Uw Tarief Kunt Vinden In Het Megafon Moscow-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Tarief Kunt Vinden In Het Megafon Moscow-netwerk
Hoe U Uw Tarief Kunt Vinden In Het Megafon Moscow-netwerk

Video: Hoe U Uw Tarief Kunt Vinden In Het Megafon Moscow-netwerk

Video: Hoe U Uw Tarief Kunt Vinden In Het Megafon Moscow-netwerk
Video: Как узнать свой тариф на МегаФон 2024, Mei
Anonim

Om uw huidige tariefplan in het Megafon-netwerk te achterhalen, gebruikt u uw eigen mobiele telefoon of doet u dit via de officiële website. De hele procedure duurt niet meer dan 10 minuten.

Hoe u uw tarief kunt vinden in het Megafon Moscow-netwerk
Hoe u uw tarief kunt vinden in het Megafon Moscow-netwerk

instructies:

Stap 1

Laad de site www.megafon.ru. Selecteer linksboven naast het Megafon bedrijfslogo de regio waarin uw telefoonnummer is geregistreerd. Rechtsboven ziet u een afbeelding van een versnelling en het opschrift "Service Guide". Beweeg er met de muis over, klik, en het inlogformulier voor de zelfbedieningspagina opent op het scherm

Stap 2

Typ het telefoonnummer in het speciale veld in het formaat van negen cijfers zonder streepjes en spaties. Hieronder ziet u het wachtwoordvenster. Als u een wachtwoord heeft en dit weet, voert u dit in dit venster in. Als het wachtwoord niet eerder is ontvangen, kiest u * 105 * 00 # vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de beltoets. Als het wachtwoord eerder naar u is verzonden, maar u bent het vergeten, kiest u * 105 * 01 #. Er wordt een sms-bericht naar uw telefoonnummer gestuurd met een wachtwoord dat uit zes cijfers bestaat. Aan het sms-bericht zijn geen kosten verbonden.

Stap 3

Voer het wachtwoord in het bijbehorende venster in. U komt terecht op de zelfbedieningspagina "Servicegids". Hiermee kunt u de status van uw account volgen en aanvullende services op uw nummer aansluiten en loskoppelen. Bovenaan de pagina ziet u saldo-informatie. Ga naar beneden, je ziet een bord met de naam "Abonneestatus". In de tweede regel van het plaatje ziet u de naam van uw huidige tariefplan, bijvoorbeeld Vrijheid van meningsuiting.

Stap 4

Nog lager, helemaal aan het einde van de pagina, ziet u een plaatje, waarop alle basis- en extra opties zijn aangegeven die zijn aangesloten voor gebruik. Als u het aangesloten tariefplan of de dienstenlijst wilt wijzigen, gebruikt u de bedieningsknoppen aan de linkerkant van de pagina.

Stap 5

Kunt u niet via internet informatie vinden over het huidige tariefplan, bel dan het helpdesknummer 8-800-333-05-00. Volg de instructies die u hoort, druk op de benodigde knoppen in de toonmodus, wacht tot de telefoniste antwoordt en u ontvangt de nodige informatie.

Aanbevolen: