Review Van De Nieuwe Smartphone Honor 9X

Inhoudsopgave:

Review Van De Nieuwe Smartphone Honor 9X
Review Van De Nieuwe Smartphone Honor 9X

Video: Review Van De Nieuwe Smartphone Honor 9X

Video: Review Van De Nieuwe Smartphone Honor 9X
Video: Xiaomi убил Huawei в зародыше 🔥 ЧЕСТНЫЙ Обзор Honor 9X 2024, April
Anonim

De Honor 9X is een van Honor's modellen, populair onder consumenten als een zeer krachtige optie voor weinig geld. Maar is het de aandacht van gebruikers waard en is het de moeite waard om te kopen?

Review van de nieuwe smartphone Honor 9X
Review van de nieuwe smartphone Honor 9X

Ontwerp

Het grootste probleem met bijna alle Honor-modellen zijn de materialen die zijn gebruikt bij het monteren van het model. En het gaat niet om de bouwkwaliteit - het is altijd op een hoog niveau.

Honor 9X heeft een aantrekkelijk uiterlijk. Het achterpaneel bestaat uit kunststof en een laklaag, waardoor vingerafdrukken en strepen op de kast achterblijven. Er is ook een grote kans dat er krassen op komen als je het in je zak draagt met sleutels of kleingeld. Daarom is het aan te raden om het toestel met een hoesje te gebruiken.

Beeld
Beeld

De afmetingen van de telefoon zijn 164 × 77 × 8,8 mm en het gewicht is 199 gram. Het is vrij groot en zwaar en daarom wordt de hand na langdurig werk vaak moe.

Beeld
Beeld

Een van de kenmerken is de intrekbare cameramodule aan de voorkant. Het wordt vrij vaak gebruikt op nieuwe vlaggenschepen. De camera schuift snel genoeg in en uit, en daarom zou hij, als hij van een kleine hoogte valt, in theorie in tweeën of helemaal moeten schuiven, waardoor het risico op schade wordt verkleind.

Beeld
Beeld

De vingerafdrukscanner zit aan de achterkant en werkt redelijk goed, reageert snel op aanraking en doet het over het algemeen goed. Het herkent echter geen natte vingers.

Beeld
Beeld

Camera

Een module met twee lenzen wordt gepresenteerd als de hoofdcamera. Degene die verantwoordelijk is voor het kleurenpalet heeft 48 MP, de secundaire - 2 MP. In de camera-applicatie is de standaardresolutie 4: 3 48 MP, maar u kunt deze wijzigen naar 12 MP. Ten eerste zal dit het gewicht van de foto aanzienlijk verminderen en ten tweede is het verschil tussen foto's gemaakt met 48 en 12 MP niet zo groot.

Als je goed kijkt, zie je verbeterde details en een breder kleurenpalet, maar op het eerste gezicht - twee identieke foto's (de eerste afbeelding - 12 MP, de tweede - 48).

12 megapixels
12 megapixels
48 megapixels
48 megapixels

En als de camera foto's met een grote overvloed aan kleuren aankan, dan ziet macrofotografie er hier al erg genoeg uit - een zeer "zeepachtig" beeld met lage kwaliteit.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Er is een nachtopnamemodus in de applicatie en deze is redelijk goed, hoewel er soms ruis verschijnt samen met gele tinten.

Beeld
Beeld

Video kan worden opgenomen in een maximale resolutie van 1080p bij 60 fps, en over het algemeen is dit een goed resultaat voor een budgettelefoon die 16-18 duizend roebel kost.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Honor 9X wordt aangedreven door een Kirin 710F octa-core SoC in combinatie met een Mali-G51 GPU. Het RAM-geheugen is 4 GB, het interne geheugen is 128 GB, terwijl het kan worden uitgebreid met een microSD-geheugenkaart tot 512 GB. Er is een slot voor een tweede simkaart, evenals NFC.

Aanbevolen: