Wat Te Verwachten Van De Nieuwe IPhone SE Van Apple?

Inhoudsopgave:

Wat Te Verwachten Van De Nieuwe IPhone SE Van Apple?
Wat Te Verwachten Van De Nieuwe IPhone SE Van Apple?

Video: Wat Te Verwachten Van De Nieuwe IPhone SE Van Apple?

Video: Wat Te Verwachten Van De Nieuwe IPhone SE Van Apple?
Video: Главная причина НЕ ПОКУПАТЬ iPhone SE 2020 2024, April
Anonim

Ondanks de pandemie heeft Apple een nieuw iPhone SE-model uitgebracht. Het bedrijf heeft beloofd de telefoon goedkoper te maken, maar het zal niet zonder gebreken zijn.

Wat te verwachten van de nieuwe iPhone SE van Apple?
Wat te verwachten van de nieuwe iPhone SE van Apple?

Vrijlating

Apple kondigde al lang geleden het tweede model van de SE-lijn aan, maar durfde het nog niet uit te brengen: deze telefoon was zowel interessant voor de fabrikant als niet interessant tegelijk. De smartphone werd meer uitgebracht om de verkoop van Apple-producten te ondersteunen dan om nieuwe chips en functies te demonstreren. Vooruitkijkend is het de moeite waard om te verduidelijken - er zijn hier geen nieuwe kansen, behalve het beschikbare 5G-netwerk, dat alleen in Aziatische landen wordt ondersteund.

Beeld
Beeld

Het is logisch dat er geen grote presentatie was, en waarom: er is een moeilijke situatie in de wereld, maar er valt niets te herzien. Dus bracht Apple een release-artikel uit op zijn officiële website en voegde een productpagina toe met de tekst 'Binnenkort beschikbaar'.

Beeld
Beeld

Ontwerp

Het uiterlijk van de smartphone zal niet veel verschillen van de iPhone 8. Er is een gevoel dat dit de belangrijkste sjabloon van het bedrijf is, dat het in de loop der jaren gewoon aan het aanpassen is. Vooraan is een 4,7-inch scherm zonder 3D Touch geïnstalleerd, maar True Tone blijft. Onderaan staat de Home-knop met Touch ID. Het achterpaneel is standaard gemaakt van glas, waardoor de gebruiker de telefoon in een hoesje moet dragen. Wanneer het van een kleine hoogte wordt geraakt of valt, zal het niet alleen barsten, maar ook breken - er zit geen speciale film onder die het vasthoudt.

Beeld
Beeld

Er zijn weinig kleurvariaties - zwart, wit en rood, die in tinten meer op roze lijken. Het bedrijf is niet bang om te experimenteren met felle kleuren, en nu zijn er steeds minder apparaten te zien met alleen witte en zwarte hoesjes.

Beeld
Beeld

IPhone SE kan nu bellen vanaf twee simkaarten, en dit is zeker een groot pluspunt. Het apparaat ondersteunt echter één fysieke nanoSIM-kaart en één eSIM. Dit laatste is trouwens verboden in Rusland en daarom kunnen we zeggen dat de functie van twee kaarten voor Russen afwezig is.

Beeld
Beeld

Specificaties:

Afhankelijk van de hoeveelheid intern geheugen, varieert de prijs - van $ 300 tot $ 400. En ondanks de status van "budget", blijft de telefoon voor velen nog steeds ontoegankelijk, terwijl de technische kenmerken hier triest zijn en vergelijkbaar met de vlaggenschepen van 2019.

Beeld
Beeld

Processor - A13 Bionic, RAM - 3 GB. In veel programma's zal het apparaat vertragen en een foutmelding geven. Batterij - 1700 mAh. Dit is een zeer kleine capaciteit - de iPhone moet meerdere keren per dag worden opgeladen. Tegelijkertijd is er geen voorziening voor snel opladen in de kit - een standaard 5 W-voeding en dat is alles, hoewel het een cent kost.

Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 7 MP, de belangrijkste is 12 MP, en nogmaals, dit is erg slecht. De hoofdmodule heeft één lens - dat is jammer in 2020. Je moet de 2020 iPhone SE vergelijken met modellen van het niveau van ongeveer 20 duizend roebel. Samsung Galaxy Note 10 of nieuwe Huawei P40 Lite kosten in de regio van 18-20 duizend, en de iPhone verliest van hen.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Ze hebben elk een batterij met een capaciteit van ongeveer 4100 mAh en een oplader van 40 W, waarbij de camera's in veel opzichten beter zijn. Elke lens speelt zijn rol en maakt het beeld beter door samen te werken.

Verwacht geen ongelooflijke specificaties of nieuwe features van de nieuwe IPhone SE. Deze telefoon betaalt zijn kosten niet terug en is niet nodig voor de gebruiker. Het nieuwe model gaat op 24 april in de verkoop en is volgens populaire voorspellingen gedoemd te mislukken.

Aanbevolen: