Alle Voor- En Nadelen Van De Google Pixel 4-smartphone

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Google Pixel 4-smartphone
Alle Voor- En Nadelen Van De Google Pixel 4-smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Google Pixel 4-smartphone

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Google Pixel 4-smartphone
Video: Nog betere camera's? | Google Pixel 4 Review 2024, Mei
Anonim

Google Pixel 4 is een smartphone ontwikkeld door Google Corporation en heeft zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen. Is het de aandacht van de consument waard en heeft het toekomst?

Alle voor- en nadelen van de Google Pixel 4-smartphone
Alle voor- en nadelen van de Google Pixel 4-smartphone

Ontwerp

De Google Pixel 4 ligt lekker in de hand en is met 147,1 x 68,8 x 8,2 mm relatief klein. Dit toestel weegt slechts 162 gram, wat erg klein is.

De smartphone is verkrijgbaar in drie kleurvariaties - rood, wit en zwart. In dit geval is het de moeite waard om op de aan / uit-knop te letten. Spelen met kleuren geeft een bepaalde individualiteit aan het apparaat, een dergelijke ontwerpoplossing onderscheidt het apparaat enigszins van anderen.

Beeld
Beeld

Een koffer met het bedrijfslogo aan de onderkant is bij de set inbegrepen. Vanwege de individuele afmetingen kan het niet afzonderlijk worden verkocht, maar er is behoefte aan. Het draait allemaal om het materiaal waarvan de smartphone is gemaakt. Corning Gorilla Glass 5, het oppervlak van de telefoon, is gemakkelijk vuil en laat vingerafdrukken op zichzelf achter.

Beeld
Beeld

En als je er geen hoes op doet, dan moet je het achterpaneel regelmatig afvegen, omdat het anders allemaal bedekt is met sporen.

Beeld
Beeld

De fabrikant besloot de vingerafdrukscanner te verlaten en volgde het pad van de iPhone. Hier werkt een driedimensionaal gezichtsherkenningssysteem. Als we echter de Google Pixel en de iPhone in dit opzicht vergelijken, probeerden ze meer op de eerste. Als een apparaat van Apple constant op zoek is naar het gezicht van de eigenaar en het soms niet vanuit andere hoeken kan herkennen, dan navigeert de Google Pixel snel, leest het gezicht op verschillende tijdstippen van de dag en vanuit verschillende hoeken. Tegelijkertijd gaat het ontgrendelen veel sneller.

Camera

De camera is altijd al een sterk punt van de Google Pixel geweest en dat komt door de algoritmen die Google heeft ontwikkeld voor beeldverwerking. Er is hier een gedetailleerde nachtopname.

Beeld
Beeld

Als we kijken naar de kenmerken, dan heeft de camera aan de voorkant 8 MP (pixelgrootte 1,22 micron), f / 2.0 diafragma. Er is geen autofocus, maar er is een portretmodus, die de achtergrond enigszins vervaagt, waardoor de helderheid afneemt.

Wat betreft de hoofdcamera's aan de achterkant van de smartphone, deze hebben de volgende kenmerken:

  1. 12.2 MP dual-pixel, 1.4 μm pixelgrootte, f / 1.7, fasefocus, OIS
  2. 16 MP dual-pixel, 1 μm pixelgrootte, f / 2.4, fasefocus, OIS, x2 optische zoom
Beeld
Beeld

De Google Pixel heeft een nieuwe functie die niet in andere vlaggenschepen te vinden is - Live HDR +. Dankzij dit kun je het uiteindelijke scherm van de foto zien tijdens het fotograferen, de helderheid van de foto, het contrast aanpassen, enzovoort. Hoewel dit een kleinigheid is, kun je de foto naar een heel ander niveau tillen.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Google Pixel 4-smartphone wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 855 zeven-coreprocessor en heeft 6 GB RAM 64/128 GB interne camera (afhankelijk van de configuratie). Er is geen slot voor een tweede simkaart en een geheugenkaart. De telefoon wordt aangedreven door Google Android 10.0 besturingssysteem.

Aanbevolen: