Samsung Galaxy A30s Smartphone Review

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy A30s Smartphone Review
Samsung Galaxy A30s Smartphone Review

Video: Samsung Galaxy A30s Smartphone Review

Video: Samsung Galaxy A30s Smartphone Review
Video: ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР SAMSUNG GALAXY A30S 2024, April
Anonim

In augustus vorig jaar bracht Samsung Electronics een nieuw model van de Galaxy-lijn uit - de Samsung Galaxy A30s-smartphone. Is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Samsung Galaxy A30s smartphone review
Samsung Galaxy A30s smartphone review

Ontwerp

Het uiterlijk van de vorige modellen van deze lijn was behoorlijk populair bij gebruikers, en daarom besloot de fabrikant geen grote wijzigingen aan te brengen in het ontwerp van de nieuwe Samsung Galaxy A30s. Als je het toestel bijvoorbeeld vergelijkt met de Galaxy A50, en niet op het formaat let, dan is het verschil heel moeilijk te merken. Er zijn identieke cameramodellen, dezelfde ingebouwde vingerafdruksensor in het scherm.

De smartphone is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart prisma, wit prisma, groen prisma en paars prisma. Ze zijn echter niet allemaal beschikbaar in de GOS-landen. In de Russische Federatie is er bijvoorbeeld geen Samsung Galaxy A30s in het groen.

Beeld
Beeld

De afmeting van de smartphone is 158, 5x74, 7x7, 8 mm. Hij ligt goed in de hand, terwijl de borstel niet moe wordt na langdurig werken met het apparaat. Hierboven bevindt zich de camera in de vorm van een druppel, iets hoger - een nauwelijks waarneembare luidspreker.

Beeld
Beeld

Hoewel veel bedrijven koptelefoonpoorten verruilen voor Bluetooth-headsets, is er nog steeds een 3,5 mm-aansluiting. Het zit aan de achterkant samen met een USB Type-C-oplaadpoort, microfoon en een tweede luidspreker voor handsfree bellen.

Beeld
Beeld

In het scherm is een vingerafdruksensor ingebouwd. En aangezien er bescherming is tegen valse aanrakingen, moet de vinger ongeveer 2-3 seconden worden vastgehouden om te ontgrendelen, wat lang genoeg is, maar over het algemeen niet kritisch.

Beeld
Beeld

Camera

De Galaxy A30S heeft een driedubbele camera aan de achterkant, die qua formaat erg lijkt op de camera uit de Samsung Galaxy A50. Het bestaat ook uit een 25 MP-hoofdlens, een extra 8 MP-module die dient om de dekking van fotografie uit te breiden (de groothoeklens kan een hoek van 127 graden aannemen), evenals een 5 MP-sensor die dient voor scherpstelling en scherpte.

Beeld
Beeld

Er zijn veel modi beschikbaar in de Camera-app waarmee u foto's kunt maken.

  • Voedsel: Selecteert een klein onderwerp en maakt de achtergrond een beetje wazig. Er wordt een accent gelegd richting warme of koude kleuren.
  • Panorama
  • Live Focus: vereist voor foto's met een hoge resolutie. Autofocus selecteert het hoofdonderwerp en maakt de achtergrond donkerder.
  • Video-opname: het is mogelijk om video op te nemen in HD met 60 frames per seconde.
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 16 MP. De diafragmawaarde is F2.0. Een wit gedeelte van het display wordt gebruikt als flits.

Specificaties:

De Samsung Galaxy A30s wordt aangedreven door een Samsung Exynos 7904 octa-core processor gecombineerd met een Mali-G71 MP2 GPU. Het RAM-geheugen is 4 GB, het interne geheugen bereikt 64 GB (of 32, afhankelijk van de configuratie). De batterijcapaciteit is 4000 mAh. Er is een snellaadmodus.

Aanbevolen: