Alle Voor- En Nadelen Van Realme 5i

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Realme 5i
Alle Voor- En Nadelen Van Realme 5i

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Realme 5i

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Realme 5i
Video: Realme 5i Full Review after 30 Days with Pros & Cons in Hindi 2024, April
Anonim

De presentatie van de Realme 5i-smartphone vond plaats in april 2020. Het apparaat heeft hoge prestaties en een lage prijs, maar is er behoefte aan en is het de aandacht van de consument waard?

Alle voor- en nadelen van Realme 5i
Alle voor- en nadelen van Realme 5i

Ontwerp

De smartphone is verkrijgbaar in twee kleuren: groen en blauw. Over het algemeen is de behuizing niet alleen helder genoeg vanwege de kleur, maar ook vanwege de textuur van het achterpaneel. Heldere patronen verschijnen in het licht. De achterkant is van plastic, maar de bouwkwaliteit is vrij hoog en er is geen goedkoop gevoel.

Beeld
Beeld

Er blijven geen vingerafdrukken of strepen achter op de deksel, waardoor je het toestel veilig zonder hoesje draagt. De smartphone zal niet breken als hij van een kleine hoogte valt, hij is bestand tegen een lichte klap. Draag je hem in een zak met kleingeld of sleutels, dan blijven er geen krassen achter.

Beeld
Beeld

De locatie van sommige modules kan voor veel gebruikers echter onhandig lijken. Ten eerste ligt de camera, die vier lenzen heeft, verticaal, wat betekent dat het tijdens het fotograferen onhandig zal zijn om het apparaat vast te houden - vingers komen in het frame.

Beeld
Beeld

Ten tweede bevindt de aan / uit-knop zich traditioneel aan de rechterkant, terwijl de volumeknop zich aan de linkerkant bevindt. Je kunt hier heel snel aan wennen, maar in het begin zorgt het voor overlast.

Beeld
Beeld

De geluidskwaliteit is helder, de speakers zijn gemaakt met hoge kwaliteit en doen hun werk met vertrouwen.

Beeld
Beeld

Camera

De camera heeft vier lenzen, die elk een andere rol vervullen. De belangrijkste is verantwoordelijk voor kleuren en kwaliteit - deze heeft 12 MP. Het grootste probleem is het gebrek aan verzadiging. Alle foto's zien er erg grijs uit, het kleurenpalet is erg smal. Er is ook een probleem met de focus - veel inscripties op reclamebanners zijn niet gemakkelijk te demonteren, waardoor "zeep" nog steeds aanwezig is.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De tweede lens is ultragroothoek. Het heeft 12 MP en beslaat 119 graden in het beeld. Hierdoor kunnen er hoge resolutie foto's gemaakt worden en doet deze lens zijn werk goed genoeg.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De portret- en macrocamera's hebben elk 2 MP. Hier kunt u foto's tot 5 keer vergroten. En ondanks de eenvoudige taak gaat hij er slecht genoeg mee om. Bij maximale zoom ontstaat er ruis en worden pixels zichtbaar.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Macrofotografie is goed. De minimale scherpstelafstand is 4 cm.

Beeld
Beeld

Er is ook een nachtmodus. Het is vrij middelmatig - er is geelheid op de foto's, als er lampverlichting is, wordt het helder gereflecteerd en creëert het stralen. Maar desondanks is dit een zeer goed resultaat voor een budgettelefoon.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Specificaties:

Processor: 8-core Qualcomm Snapdragon 665;

GPU: Adreno 612;

RAM: 4GB;

Batterij: 5000 mAh;

Scherm: IPS 6.5 met HD + 1600x720 resolutie;

Besturingssysteem: ColorOS 6.0.1 gebaseerd op Android 9.

Aanbevolen: