Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Redmi 7

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Redmi 7
Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Redmi 7

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Redmi 7

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Redmi 7
Video: Top Tricks XIAOMI Redmi 7 2024, April
Anonim

Redmi 7 is een budget-smartphone die redelijk hoge prestaties levert en ongeveer 10.000 roebel kost. Maar is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van Xiaomi Redmi 7
Alle voor- en nadelen van Xiaomi Redmi 7

Ontwerp

Het uiterlijk van de smartphone is vrij helder: het achterpaneel glinstert in de zon en heeft een spiegeleffect, waardoor het apparaat er niet uitziet als een zwarte balk. Qua bruikbaarheid doet deze telefoon echter veel onder voor het feit dat er sporen en vingerafdrukken op de coating achterblijven, dus het is het beste om een apparaat met een hoesje te gebruiken als je het niet constant wilt wissen.

Beeld
Beeld

Op een smartphone, die onder andere vrij zeldzaam is, behield de fabrikant een koptelefoonpoort (3,5 mm) en een infraroodpoort. De vingerafdruk op de achterkant is wat hoog. Ze zijn onhandig in gebruik als je het apparaat in één hand houdt. De speaker zit aan de onderkant en ondanks dat het er een is, is het geluid van voldoende kwaliteit, ook in luide modus "piept" het niet.

Beeld
Beeld

Afmetingen - 158,7 x 75,6 x 8,5 mm, gewicht -180 gram. Het gewicht is voelbaar in de hand, maar dit is gemakkelijk te verklaren door de grote batterijcapaciteit - 4000 mAh. Dat is veel, zeker voor een budgetsmartphone. De bouwkwaliteit is goed, er zijn geen creeps of backlashes.

Beeld
Beeld

Camera

De hoofdcamera bestaat uit twee modules die samenwerken. De eerste hoofdlens heeft 12 MP, de tweede 2 MP. Als u bij goed licht de focus aanpast, kunt u foto's van redelijk goede kwaliteit krijgen. Maar als je 's nachts fotografeert, kun je onnodige schaduwen vinden, gebrek aan detail. Er is een zoom, maar als je die gebruikt, wordt het beeld "zeepachtig".

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De camera aan de voorkant heeft 8 MP, hij heeft een ingebouwde verfraaier. Het toestel kan video's opnemen in maximale Full HD kwaliteit met 60 frames per seconde. Autofocus ontbreekt, hierdoor kunnen de beelden op sommige plekken "zeepachtig" overkomen, maar voor een budget smartphone is dit een uitermate goed resultaat.

De Camera-app is op geen enkele manier veranderd. Schakelen tussen modi gebeurt nog steeds met horizontale swipes. Extra items kunnen worden gewijzigd in de camera-instellingen.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De smartphone draait op Android 9.0 en MIUI 10 besturingssysteem op een acht-core Qualcomm Snapdragon 632-processor in combinatie met een grafische processor Adreno 506. Het werkgeheugen is afhankelijk van de configuratie - van 2 tot 4 GB. Het interne geheugen varieert van 16 GB tot 64 GB. Er is een slot voor een tweede simkaart. Batterij - 4 mAh. De batterij gaat 32 uur aan gesprekstijd mee, terwijl hij bij het bekijken van een video 20 uur meegaat.

Naast de vingerafdruksensor zijn er extra elementen in de vorm van een versnellingsmeter, gyroscoop, licht- en naderingssensor. Er is een mini-jack voor een koptelefoon.

Aanbevolen: