Albumhoezen Uploaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Albumhoezen Uploaden Naar IPod
Albumhoezen Uploaden Naar IPod

Video: Albumhoezen Uploaden Naar IPod

Video: Albumhoezen Uploaden Naar IPod
Video: Adding Album Art to your Ipod 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van mediaspelers uit de iPod-serie willen vaak het proces van het luisteren naar muziek visualiseren. Je kunt dit op verschillende manieren doen, maar een van de meest populaire methoden is het gebruik van albumhoezen.

Albumhoezen uploaden naar iPod
Albumhoezen uploaden naar iPod

Noodzakelijk

iTunes Art-importeur

instructies:

Stap 1

Gebruik de iTunes Art Importer om albumhoezen op uw iPod te laden. Dit hulpprogramma maakt verbinding met de Amazon-service en zoekt automatisch naar de benodigde grafische afbeeldingen, d.w.z. dekt. Download het programma via deze link https://www.ipoding.ru/files/categories.php?cat_id=17. Installeer het en voer het uit. Vergeet ook niet dat iTunes Art Importer vereist dat iTunes wordt uitgevoerd. Ze lopen gelijktijdig en werken samen.

Stap 2

Als je een eigen grafisch bestand voor de omslag hebt, let dan op de interface van het iTunes-programma. Zoek in de linkerbenedenhoek het lege veld voor de omslag. Sleep een bestaande afbeelding naar deze locatie, en de gewenste afbeelding wordt toegewezen aan uw muziekalbum. Dit wordt afgespeeld op je iPod als je luistert.

Stap 3

Als je niet de gewenste grafische afbeelding hebt, gebruik dan de eerder geïnstalleerde iTunes Art Importer. Selecteer in dit programma alle muziekbestanden die bij het toekomstige album horen. Let daarna op de programma-interface en zoek de knop in de vorm van een vergrootglas. Klik erop, waarna het zoeken naar de omslag, of liever meerdere varianten, begint. Selecteer de gewenste afbeelding uit de lijst en klik op de knop rechts van het "vergrootglas" (het toont een schijf met een pijl).

Stap 4

Als resultaat wordt de geladen afbeelding toegewezen aan alle geselecteerde muziekcomposities. Sluit vervolgens uw iPod aan op uw computer. Ga naar iTunes, selecteer het gedeelte "Apparaten". Ga naar het tabblad "Muziek" (in het gedeelte "Bibliotheken"). Selecteer de nummers met de geïnstalleerde hoes en sleep ze naar het gedeelte "Apparaten" van uw iPod. Om albumhoezen naar de speler te downloaden, kunt u ook op een andere manier gaan door op de knop "Synchroniseren" onderaan het programma te klikken.

Aanbevolen: