SMS Afdrukken

Inhoudsopgave:

SMS Afdrukken
SMS Afdrukken

Video: SMS Afdrukken

Video: SMS Afdrukken
Video: Программа для SMS Рассылки СКАЧАТЬ 2024, Mei
Anonim

Als u een afdruk van sms-berichten van uw mobiele telefoon wilt ontvangen, kunt u dat op twee manieren doen: alleen of door een persoonlijk beroep te doen op het dichtstbijzijnde kantoor van uw mobiele operator.

SMS afdrukken
SMS afdrukken

Noodzakelijk

Computer, software, telefoon

instructies:

Stap 1

Selfservice sms-afdruk. U kunt op elk moment alle berichten van uw telefoon op papier afdrukken. Hiervoor heeft u speciale software op uw computer nodig. De benodigde software vindt u in de leveringsset van uw mobiele telefoon. Houd er ook rekening mee dat u alleen berichten kunt afdrukken die op uw telefoon zijn opgeslagen.

Stap 2

Software installeren. Plaats de installatieschijf die bij uw telefoon is geleverd. Installeer het programma om het apparaat te synchroniseren met een pc en start het systeem vervolgens opnieuw op via het menu "Start". Zodra het systeem is opgestart, opent u het geïnstalleerde programma en sluit u uw mobiele telefoon aan op de computer met behulp van de USB-kabel.

Stap 3

Zodra u uw mobiele telefoon op uw computer aansluit, verschijnt er een venster met alle programmafuncties op het bureaublad. Hier vind je een rubriek met sms-berichten. Bij sommige programma's kunt u alle berichten tegelijk in één venster openen (hiervoor is een speciale knop voorzien). Nadat u alle berichten hebt geopend, drukt u ze af met behulp van het overeenkomstige menu-item in de sectieparameters. Houd er rekening mee dat niet alle telefoonmodellen de mogelijkheid bieden om berichten via software af te drukken.

Stap 4

Afdruk van SMS-berichten door persoonlijk contact op te nemen met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator. In dit geval hoeft u alleen maar naar het dichtstbijzijnde kantoor van uw operator te gaan. Nadat je contact hebt opgenomen met de manager, vraag je hem om sms-berichten vanaf je telefoonnummer af te drukken. Houd er rekening mee dat u een vergelijkbare service kunt bestellen, met vermelding van de specifieke datum waarvoor u een afdruk nodig heeft.

Aanbevolen: