Echo's Verwijderen

Inhoudsopgave:

Echo's Verwijderen
Echo's Verwijderen

Video: Echo's Verwijderen

Video: Echo's Verwijderen
Video: Как удалить эхо комнаты в Adobe Audition 2024, Mei
Anonim

Heb je ooit echo's gehoord tijdens het gebruik van videoconferentiesoftware (Mail Agent, Skype, QIP, enz.)? De situatie is buitengewoon onaangenaam en het is noodzakelijk om er op de een of andere manier vanaf te komen. Het "echo" -effect treedt in de regel op als gevolg van een hoog volume en een te grote nabijheid van de microfoon en luidsprekers. Soms verandert de echo in een smerig gepiep, zoals gitaristen bij rockconcerten maken, naar de luidsprekers gaan. Het wondermiddel in dit geval zou zijn om de mixerparameters van je geluidskaart aan te passen.

Echo's verwijderen
Echo's verwijderen

Noodzakelijk

Het opzetten van een geluidskaart mixer, microfoon, speakers of headset

instructies:

Stap 1

Om de echo te verwijderen, is het noodzakelijk om te bepalen waarom zo'n geluid verschijnt. Het is ook de moeite waard om te bepalen van welke kant de echo komt: van de jouwe of van de kant van je gesprekspartner. Om dit te doen, kun je je tegenstander vragen het volume van zijn microfoon te verlagen en de stroom naar alle audioapparaten in de buurt van de computer uit te schakelen. Als de echo aanhoudt, kunt u veilig doorgaan met het elimineren van de echo in uw audiosysteem.

Stap 2

Als je losse speakers en een microfoon gebruikt, probeer dan het volume in je speakers te veranderen, namelijk lager. Doe hetzelfde met de microfoonvolumeregeling in de mixer. Om de mixer te starten, dubbelklikt u gewoon met de linkermuisknop op het luidsprekerpictogram in de lade. Wijzig eerst het algehele systeemvolume. Het totale volume in de mixer mag niet hoger zijn dan 70% en zet het microfoonvolume lager totdat de echo volledig is verdwenen.

Stap 3

U kunt ook profiteren van de innovaties van geluidskaarten - de functie "Echo-annulering", in sommige geluidskaarten wordt deze modus "Optimaal voor audioconferenties / IP-telefonie" genoemd.

Stap 4

Na gebruik van alle methoden voor het wijzigen van de parameters van audiorandapparatuur, zouden er geen problemen met echo moeten optreden.

Aanbevolen: