De Standaard Van De Tv Verwijderen

Inhoudsopgave:

De Standaard Van De Tv Verwijderen
De Standaard Van De Tv Verwijderen

Video: De Standaard Van De Tv Verwijderen

Video: De Standaard Van De Tv Verwijderen
Video: Technika 40" LCD TV: how to remove the stand? 2024, April
Anonim

Veel tv-meubels zijn nogal problematisch om te verwijderen, met name het gaat om sommige Philips- en Toshiba-modellen. Als u bij dit proces bepaalde moeilijkheden ondervindt, is het nuttig om de gebruikershandleiding nog eens door te nemen.

De standaard van de tv verwijderen
De standaard van de tv verwijderen

Het is nodig

  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - instructie.

instructies:

Stap 1

Zet je tv ondersteboven, bij voorkeur op een zachte, vlakke ondergrond. Onderzoek de tv-standaardbevestiging; als er bouten op zitten, draai ze dan los met een geschikte kruiskopschroevendraaier. Houd er rekening mee dat als u een grotere schroevendraaier gebruikt, u de bevestigingen kunt beschadigen en dat het in de toekomst behoorlijk problematisch zal zijn om bouten van de juiste maat te vinden.

Stap 2

Controleer uw tv-standaard op drukknopen aan de zijkanten onder het scherm zelf achter het voorpaneel. Dit type standaardinstallatie is typisch voor sommige modellen Toshiba-tv's. Wees uiterst voorzichtig dat u de structuur niet beschadigt, omdat u anders een nieuwe standaard moet bestellen en degene die u nodig heeft mogelijk niet beschikbaar is. Het kan moeilijk zijn om te filmen als dit de eerste keer is dat je het doet.

Stap 3

Als het ontwerp van de tv-beugel en -standaard een speciale knop heeft, drukt u erop en verwijdert u voorzichtig de standaard terwijl u het scherm vasthoudt. Meestal worden de standaards op deze manier verwijderd van oudere Samsung-tv's.

Stap 4

Bestudeer de gebruikershandleiding zorgvuldig - op de eerste pagina's vindt u een gedetailleerde schets van het schema voor het verwijderen van de standaard van de tv. Als je de handleiding om welke reden dan ook niet hebt, ga dan naar de officiële website van de fabrikant, zoek naar je tv-model en download de instructies.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u in sommige gevallen een serienummer moet invoeren. Na bevestiging ontvangt u een link om de instructies te downloaden of wordt deze naar u verzonden in de opgegeven e-mailbox. Gebruik Acrobat Reader om de instructies te lezen.

Aanbevolen: