Echo Van Een Microfoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Echo Van Een Microfoon Verwijderen
Echo Van Een Microfoon Verwijderen

Video: Echo Van Een Microfoon Verwijderen

Video: Echo Van Een Microfoon Verwijderen
Video: (June, 2020) FIX // How To Fix Microphone Echo On Pc // Windows 10 2024, April
Anonim

Het is nu erg populair om een computer te gebruiken voor interpersoonlijke communicatie, zowel via tekst als in een spraakversie. Een microfoon is een apparaat dat de stem van een persoon over lange afstanden verzendt met behulp van een elektronisch signaal via glasvezeldraden. Maar veel gebruikers worden geconfronteerd met het probleem wanneer er een echo in de microfoon is.

Echo van een microfoon verwijderen
Echo van een microfoon verwijderen

instructies:

Stap 1

Als je het zelf wilt oplossen, ga dan naar de microfooninstellingen en plaats een vinkje voor het opschrift "echo onderdrukken". Als een dergelijke instelling niet bestaat, verlaag dan het volume en de gevoeligheid van de microfoon. Dit is ook een goede manier om echo van de microfoon en luidsprekers te verwijderen.

Stap 2

Als u de echo niet op deze manier kunt verwijderen, moet u de microfoon demonteren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Neem een schroevendraaier, een tang en eventueel andere sleutelwaarden. Verwijder het juiste zachte deel met een tang. Neem vervolgens een schroevendraaier en gebruik deze om het gevoelige element te bereiken, dat verantwoordelijk is voor het omzetten van de stem in een elektronische puls. Reinig alle contacten en controleer hun integriteit. Als je een storing vindt, neem dan een soldeerbout en gebruik deze om alle contacten in de microfoon weer te laten werken. De genomen stappen zullen de echo uit de microfoon verwijderen.

Stap 3

Het professioneel instellen van uw microfoon is een lastige zaak. Je moet immers rekening houden met de verschillende tonaliteiten zodat de microfoon op verschillende geluidsniveaus zuiver klinkt, zonder onnodige ruis en gepiep. Vertrouw deze procedure toe aan ervaren professionals die al het nodige werk op het hoogste niveau zullen uitvoeren. Ze hebben de modernste apparatuur die het probleem zo snel mogelijk zal oplossen. Tegenwoordig zijn er veel werkplaatsen waar ze zich bezighouden met reparatie en onderhoud van verschillende elektronische apparatuur. Breng uw defecte microfoon daarheen en de experts zullen het probleem zeer snel oplossen. Bovendien zijn de kosten van dergelijke diensten betaalbaar voor de algemene bevolking van ons land.

Stap 4

Gebruik uw microfoon en andere hooggevoelige audioapparatuur met zorg. Zo kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen zonder kapitaal en extra reparaties. Raak niet in paniek als de microfoon plotseling kapot gaat, lees de gebruiksaanwijzing en probeer zelf het probleem te achterhalen. Als het probleem aanhoudt, vraag dan uw vrienden of familie om advies.

Aanbevolen: