Games Op Je IPod Installeren

Inhoudsopgave:

Games Op Je IPod Installeren
Games Op Je IPod Installeren

Video: Games Op Je IPod Installeren

Video: Games Op Je IPod Installeren
Video: Download/Install all iPod Games for Free! - HD 2024, Mei
Anonim

De speler van Apple, de iPod Touch, kent vier soorten generaties. Elk van hen kan games downloaden voor het iOS-besturingssysteem. Vooral games voor iOS en iPod Touch zijn erg leuk en gedetailleerd. Er zijn twee manieren om games naar uw iPod te downloaden.

Games op je iPod installeren
Games op je iPod installeren

Noodzakelijk

Apple iTunes-software

instructies:

Stap 1

De eerste methode schendt fictief de beveiliging van het apparaat, maar de meest populaire manier om games te installeren is jailbreak (jailbreak). Voorheen werd het gebruik van een telefoon met een jailbreak en het installeren van games op een dergelijk apparaat beschouwd als piraterij tegen ontwikkelaars van applicaties voor het iOS-besturingssysteem, maar sinds ongeveer medio 2010 is jailbreak toegestaan, hoewel het niet wordt aanbevolen door Apple. Jailbreak is een procedure voor het jailbreaken van het gesloten besturingssysteem van een telefoon of speler. Dankzij de jailbreak kan de iPod Touch de identificatie van games omzeilen door zich te binden aan de klantgegevens, aangezien de meeste games voor dit platform betaald zijn. Met jailbreak kun je gratis games installeren. Hiervoor moet u het Apple iTunes-programma op uw computer installeren en de iPod Touch synchroniseren met de iTunes-bibliotheek.

Stap 2

Daarna moet je het spel waarin je geïnteresseerd bent downloaden in *. IPA-formaat (standaardformaat voor applicaties voor iPhone, iPod en iPad). Dubbelklik op het gedownloade bestand om het toe te voegen aan uw iTunes-bibliotheek. Ga naar het tabblad Toepassingen in het programma en vink het vakje naast het spelpictogram aan en klik vervolgens op de knop Synchroniseren in de rechterbenedenhoek van Apple iTunes. Het uitpakken van het spel voor de speler begint. Zodra de synchronisatie is voltooid, zou je de snelkoppeling naar het iPod Touch-spel op de laatste drukke terminalpagina moeten kunnen vinden.

Stap 3

De tweede manier is de officiële aankoop van games uit de AppStore. De AppStore is een virtuele applicatiewinkel waar je games en programma's kunt downloaden. Alle applicaties daarin zijn onderverdeeld in betaald en gratis.

Stap 4

Om gratis applicaties te downloaden, heb je een account nodig in de AppStore, die zowel kan worden aangemaakt vanaf de iPod Touch (vereist een internetverbinding via Wi-Fi) als vanaf een computer via iTunes. Als je niet van plan bent om betaalde games te kopen, selecteer dan de locatie - VS. Het item "Geen creditcard" is beschikbaar in de instellingen voor kredietinformatie. Als u van plan bent spellen voor geld te kopen, moet u het kaartnummer en de geheime code invoeren in de betalingsgegevens. VISA Electron- en MasterCard Maestro-kaarten worden echter niet ondersteund.

Stap 5

Om een betaalde of gratis game te installeren, zoek je deze op in de AppStore en klik je op de knop Kopen. Sommige spellen bieden aan om een licentieovereenkomst te accepteren. In dit geval verschijnen knoppen zoals Nee en Accepteren / Ja op het scherm - druk op de laatste. De speler zal onmiddellijk beginnen met het laden van het spel. De download is voltooid wanneer de blauwe downloadbalk op het bureaubladpictogram van de game vol raakt en verdwijnt.

Aanbevolen: