Hoe De Id Van Een Samsung-telefoon Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Id Van Een Samsung-telefoon Te Vinden
Hoe De Id Van Een Samsung-telefoon Te Vinden

Video: Hoe De Id Van Een Samsung-telefoon Te Vinden

Video: Hoe De Id Van Een Samsung-telefoon Te Vinden
Video: How to find my samsung account id and password 2024, Mei
Anonim

Telefoon-ID is het IMEI-nummer. Je kunt het achterhalen door de informatie in de documenten van het apparaat te bekijken, of door een combinatie van knoppen en tekens te gebruiken die universeel is voor alle telefoons. In sommige gevallen kan dit nummer helpen bij het bepalen van de locatie van de telefoon.

Hoe de id van een Samsung-telefoon te vinden
Hoe de id van een Samsung-telefoon te vinden

Noodzakelijk

documentatie voor de telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt het IMEI-nummer van elke telefoon achterhalen, ongeacht het model en de fabrikant, door de combinatie * # 06 # te gebruiken. IMEI is een identificatie die aan elke telefoon wordt toegewezen. Wanneer u een simkaart in uw telefoon plaatst, wordt een sms met deze identificatie naar de mobiele provider gestuurd, zodat u altijd de locatie van de abonnee kunt berekenen, maar deze informatie over gebruikers wordt niet zonder speciale reden verstrekt. Schending van de vertrouwelijkheid is mogelijk bij bijvoorbeeld verlies van uw mobiele telefoon of diefstal.

Stap 2

Als u uw telefoon verliest (of laat stelen), neem dan contact op met uw plaatselijke politiebureau, vul de vereiste papieren in en bewijs de eigendom van het mobiele apparaat door de relevante documenten te overleggen die de aankoop bevestigen. Het is om deze reden dat verkopers stickers op de telefoon, doos en garantie plakken - zodat u uw apparaat op elk moment legaal kunt retourneren in geval van verlies. Wacht tot er een simkaart in je telefoon is geplaatst, waarna de operator de nodige informatie geeft over de locatie van je mobiele apparaat.

Stap 3

Probeer in sommige gevallen van verlies van de telefoon ook rechtstreeks contact op te nemen met de telefoniste en hem documenten voor de verloren telefoon te presenteren, waarna u misschien informatie ontvangt over de laatste oproepen die met uw telefoon zijn gedaan. Houd er rekening mee dat om te zoeken, u de exacte IMEI van uw apparaat moet noemen, aangezien de zoekopdracht specifiek voor deze identifier wordt uitgevoerd. In de meeste gevallen verstrekken operators deze informatie niet zonder tussenkomst van wetshandhavingsinstanties, maar er zijn uitzonderingen. Dit is handig als u geen contact wilt opnemen met de politie en een zaak wilt openen voor diefstal van uw mobiele apparaat.

Aanbevolen: