Hoe Een Foto Van Een IPhone Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Van Een IPhone Te Verwijderen
Hoe Een Foto Van Een IPhone Te Verwijderen

Video: Hoe Een Foto Van Een IPhone Te Verwijderen

Video: Hoe Een Foto Van Een IPhone Te Verwijderen
Video: meerdere foto's verwijderen van je iPhone 2024, April
Anonim

Met een iPhone kun je tegenwoordig niemand meer verrassen. Gedurende verschillende jaren, van een ontoegankelijke communicator tot een gewone sterveling, veranderde hij in een populair communicatiemiddel en zelforganisatie. Elke foto die met een iPhone wordt gemaakt, is gekoppeld aan een specifiek adres. U kunt onthouden welke plaatsen u hebt bezocht door niet alleen naar de afbeelding, maar ook naar de kaart te kijken. Niet alle foto's blijken echter succesvol te zijn, en sommige zijn gewoon saai.

Maak ruimte voor nieuwe ervaringen
Maak ruimte voor nieuwe ervaringen

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om een foto van een iPhone te verwijderen. Zoek hiervoor een pictogram met een zonnebloem op uw bureaublad - dit zijn uw foto's. Klik erop en je krijgt een lijst met je albums te zien. Als je geen albums hebt gemaakt, worden al je foto's standaard opgeslagen in de map Camera Roll.

Stap 2

Open de map die je nodig hebt. Selecteer de foto die u van uw iPhone wilt verwijderen en klik erop. Of begin door de foto's te bladeren en stop bij degene die u wilt verwijderen. Zoek vervolgens in de rechterbenedenhoek het prullenbakpictogram (in het pop-upvenster). Als er geen panelen in de foto zijn, raakt u het scherm aan met uw vinger - het paneel verschijnt.

Stap 3

Om de foto te verwijderen, klikt u op deze "prullenbak". Maak vervolgens een keuze - verwijder de foto of annuleer de bewerking. De knop Verwijderen is rood gemarkeerd.

Stap 4

De tweede methode is handig als u meerdere foto's tegelijk moet verwijderen. Ga naar je foto's en selecteer een album. Klik vervolgens in de rechterbovenhoek op de pijl. Bovenaan staat een inscriptie "Selecteer foto's". Nu kunt u meerdere foto's selecteren om ze tegelijkertijd van de iPhone te verwijderen.

Stap 5

Om een foto te selecteren, klik erop. Er verschijnt een rood vinkje op de afbeelding en de afbeelding wordt bleek. Om de selectie ongedaan te maken, klikt u nogmaals op de foto. Als u alle foto's wilt verwijderen, houdt u uw vinger een paar seconden op de buitenste afbeelding. Schuif vervolgens met uw vinger over het scherm en leg alle foto's vast.

Stap 6

Wees voorzichtig bij het kiezen van foto's op de tweede manier - u kunt foto's alleen in de voorbeeldmodus zien. Het wordt aanbevolen om vooraf alle afbeeldingen in het album te bekijken en pas daarna verder te gaan met verwijderen.

Stap 7

Nadat de benodigde foto's zijn geselecteerd, klikt u op de knop "Verwijderen" (rood in de rechter benedenhoek). Bevestig vervolgens uw keuze of annuleer de operatie. Om terug te gaan naar de fotoweergave (album), klikt u op de knop "Annuleren" in de rechterbovenhoek.

Aanbevolen: