Een USB-flashstation Verwijderen Van Een Nokia 5230

Inhoudsopgave:

Een USB-flashstation Verwijderen Van Een Nokia 5230
Een USB-flashstation Verwijderen Van Een Nokia 5230

Video: Een USB-flashstation Verwijderen Van Een Nokia 5230

Video: Een USB-flashstation Verwijderen Van Een Nokia 5230
Video: Прошивка онлайн телефона Nokia 5230 в домашних условиях обычным кабелем из комплекта 2024, April
Anonim

Verschillende Nokia-telefoonmodellen gebruiken een andere manier om extra geheugenmodules toe te voegen. In sommige gevallen wordt de sleuf onder de batterij gebruikt en in sommige gevallen wordt de kaart in de zijwand van de behuizing geïnstalleerd.

Een USB-flashstation verwijderen van een Nokia 5230
Een USB-flashstation verwijderen van een Nokia 5230

Noodzakelijk

platte schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Druk op de afsluitknop van de Nokia 5230 mobiele telefoon zonder deze vast te houden en zoek vervolgens in het menu dat wordt geopend het item om de bewerkingen met de kaart te stoppen en vervolgens te verwijderen. Bevestig het afsluiten van de applicaties, wacht tot ze volledig stoppen met werken en verwijder de kaart uit de mobiele telefoon door deze naar u toe te trekken.

Stap 2

Bij het verwijderen van de kaart kunt u het beste een pincet gebruiken of deze loswrikken met een milde platte schroevendraaier of iets dergelijks. Gebruik geen scherpe messen of scharen, u kunt de kaart- of telefoonconnector beschadigen. Als er sporen van interferentie zijn in het ontwerp van een mobiele telefoon, kunt u de garantie van de verkoper en de fabrikant verliezen.

Stap 3

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van het opslagapparaat van uw mobiele Nokia-apparaat, volg dan de instructies op de eerste pagina's van de meegeleverde gebruikershandleiding, die een gedetailleerd diagram bevat voor het verwijderen van de geheugenkaart, de SIM-kaart, de batterij en het telefoonhoesje. Als u om de een of andere reden geen gebruikershandleiding hebt, kunt u deze downloaden van internet, waarbij u erop let dat deze overeenkomt met het model van uw mobiele apparaat.

Stap 4

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van de geheugenkaart of andere extra modules van uw mobiele telefoon, neem dan contact op met de dealer van uw apparaat voor hulp, het is goed mogelijk dat dit een storing is die gepaard gaat met een fysiek defect. Probeer het in dit geval niet zelf te repareren, maar neem voor reparatie contact op met de servicecentra in uw stad.

Stap 5

Houd er rekening mee dat schade van fysieke aard vaak niet onder garantie wordt gerepareerd, aangezien dit niet van toepassing is op uiterlijke gebreken die worden ontdekt na aankoop en afgifte van een garantiekaart.

Aanbevolen: