Automatisch Draaien Inschakelen Op IPad 2

Inhoudsopgave:

Automatisch Draaien Inschakelen Op IPad 2
Automatisch Draaien Inschakelen Op IPad 2

Video: Automatisch Draaien Inschakelen Op IPad 2

Video: Automatisch Draaien Inschakelen Op IPad 2
Video: iPad Air 2 How to Rotate Screen and Lock Screen Orientation (iOS 9) 2024, Mei
Anonim

Standaard is iPad 2 ingesteld om het scherm automatisch te draaien. Dat wil zeggen, wanneer u de positie van het apparaat wijzigt, wordt het scherm automatisch gedraaid. Gelukkig, als het dit niet automatisch doet, kan dit probleem eenvoudig worden opgelost.

Automatisch draaien inschakelen op iPad 2
Automatisch draaien inschakelen op iPad 2

Ipad 2

Eigenaren van mobiele apparaten zoals de iPad 2 weten dat hun scherm automatisch moet draaien op basis van hun positie. Het blijkt dus dat als het mobiele apparaat zich in de liggende stand bevindt, het scherm in dezelfde stand moet staan. Sommigen kunnen hier verschillende problemen mee hebben, bijvoorbeeld als het scherm niet verandert afhankelijk van de positie. Als dit het geval is, hoeft u zich geen zorgen te maken en tevergeefs nerveus te zijn, een dergelijk probleem kan heel eenvoudig worden opgelost, tenzij het natuurlijk hardware is (dat wil zeggen, het probleem ligt direct in het apparaat zelf).

Scherm automatisch draaien inschakelen (uitschakelen) op iPad 2

Eerst moet je letten op het slotpictogram, dat zich in de buurt van de batterijstatus van de iPad 2 bevindt. Als er zo'n pictogram is, betekent dit dat de automatische rotatie van het scherm is uitgeschakeld (vergrendeld) in de apparaatinstellingen zich. Het uitschakelen (inschakelen) van de schermvergrendeling voor automatisch draaien kan worden uitgevoerd op het zijpaneel van het mobiele apparaat of rechtstreeks in het multitasking-menu. Het hangt af van welke functie de zijbalk uitvoert (deze kan worden ingesteld op Mute of Orientation Lock).

Om erachter te komen welke functie de zijbalk heeft, moet je naar "Instellingen" gaan en het tabblad "Algemeen" selecteren. Verder, als u door de lijst bladert, kunt u het item "Sidebar-schakelaar" zien en zien waarvoor het verantwoordelijk is. Als het selectievakje is aangevinkt onder het item Oriëntatie vergrendelen, blokkeert dit paneel automatisch draaien. Om een dringend probleem op te lossen, moet u de waarde instellen op "Mute".

Als het probleem nog steeds niet is opgelost, moet u naar het multitasking-menu gaan door te dubbelklikken op de knop "Home". Nadat het bijbehorende menu wordt geopend, zijn er verschillende speciale knoppen, die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke parameter. In het uiterste linkergedeelte ervan zie je een speciaal pictogram (een afbeelding van een pijl met een slot of zonder een slot). Om automatisch draaien in te schakelen, hoeft u alleen maar op deze afbeelding te klikken (respectievelijk ook om deze uit te schakelen).

In de meeste gevallen kunnen dergelijke eenvoudige manipulaties het probleem oplossen door het scherm op de iPad 2 automatisch te draaien. In alle andere situaties moet u contact opnemen met een specialist die het apparaat kan diagnosticeren en kwaliteitsreparaties kan uitvoeren (in het geval dat er hardwarefouten worden gevonden).

Aanbevolen: