Hoe De Firmware Op De IPhone Terug Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware Op De IPhone Terug Te Draaien
Hoe De Firmware Op De IPhone Terug Te Draaien

Video: Hoe De Firmware Op De IPhone Terug Te Draaien

Video: Hoe De Firmware Op De IPhone Terug Te Draaien
Video: How to Downgrade iOS 14 to iOS 13! (Without Losing Data) 2024, April
Anonim

De firmware is een verbeterde versie van het mobiele platform dat is uitgebracht door de apparaatfabrikanten. Het nieuwe is echter niet altijd beter dan het oude, dus mocht je bijvoorbeeld niet tevreden zijn met de nieuwe firmware op de iPhone, dan kun je deze terugdraaien naar de vorige versie.

Hoe de firmware op de iPhone terug te draaien
Hoe de firmware op de iPhone terug te draaien

instructies:

Stap 1

Installeer iTunes, een programma voor het overbrengen van gegevens met de iPhone en het installeren van updates op uw computer. Je kunt het downloaden van de officiële Apple-website in het gedeelte "iTunes". U hebt ook een distributiekit nodig van de firmwareversie waarnaar u wilt terugkeren. Je kunt het maar vinden op een van de westerse of Russische sites die zijn gewijd aan Apple-producten. Hier vindt u ook gedetailleerde instructies over het terugdraaien naar verschillende firmwareversies, evenals over het installeren van updates en problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen.

Stap 2

Verbind uw iPhone via een USB-kabel met uw computer en start iTunes. Wacht tot het einde van de procedure voor het bepalen van het telefoonmodel, waarna deze naar de DFU-modus moet worden geschakeld. Houd de Home-toets en de Lock-toets tegelijkertijd tien seconden ingedrukt. Laat de vergrendelknop los terwijl u de Home-knop nog een paar seconden ingedrukt houdt. Als u alles correct doet, geeft iTunes een melding weer dat het apparaat zich in de herstelmodus bevindt. Laat de toetsen los die u eerder hebt ingedrukt.

Stap 3

Druk op de speciale toetsen op het toetsenbord van uw computer, afhankelijk van uw besturingssysteem: in Windows is dit de Shift-toets en op Mac is dit Alt. Klik vervolgens in het venster dat verschijnt op de knop "Herstellen". Geef het pad naar het gedownloade bestand op met de vorige versie van het mobiele iOS-platform. Daarna wordt de systeemterugdraaiprocedure automatisch gestart, wat 10 tot 20 minuten kan duren. Druk gedurende deze tijd op geen enkele toets op het apparaat, koppel het niet los van de computer en voer er geen toepassingen van derden op uit, anders kan de telefoon onherstelbaar defect raken. Na voltooiing van de terugdraaiprocedure wordt uw iPhone opnieuw opgestart met de herstelde firmwareversie.

Aanbevolen: