Snel Een Telefoon Verkopen?

Inhoudsopgave:

Snel Een Telefoon Verkopen?
Snel Een Telefoon Verkopen?

Video: Snel Een Telefoon Verkopen?

Video: Snel Een Telefoon Verkopen?
Video: 4 Psychologische Trucs waarmee jij Alles verkoopt! - Verkooptechnieken - Psycholoog Najla 2024, Mei
Anonim

Als je dringend geld nodig hebt, neem dan de tijd om geld te lenen van familie en vrienden of geld op te nemen van een creditcard, maar let op de dingen die je niet gebruikt. Het komt vaak voor dat na het kopen van een nieuwe telefoon het oude toestel inactief blijft. Het verkopen van een ongewenste mobiele telefoon kan een goede manier zijn om uit deze situatie te komen.

Snel een telefoon verkopen?
Snel een telefoon verkopen?

instructies:

Stap 1

Veeg de telefoon af met speciale reinigingsdoekjes voordat u de telefoon verkoopt en zoek een oplader en andere benodigde accessoires. Controleer het apparaat op werking en laad het op om de mogelijkheden aan een potentiële koper te kunnen demonstreren.

Stap 2

Plaats een gratis advertentie voor de verkoop van je telefoon op een van de populaire stadssites. Bij het bepalen van de prijs van het apparaat, verlaag het tot een acceptabel niveau, want iets dat minder kost dan een vergelijkbaar product van concurrenten, zal sneller worden gekocht.

Stap 3

Maak telefonisch of per e-mail een afspraak met de koper. Ontmoet de persoon en laat hem het apparaat zien en ontvang het afgesproken bedrag.

Stap 4

Als er een ondergrondse passage is in de buurt van het dichtstbijzijnde metrostation, let dan op de tenten waar gebruikte mobiele telefoons te koop worden aangeboden. Bied de verkoper van dit verkooppunt aan om uw apparaat te kopen. Met de ontvangen toestemming de telefoon overhandigen aan de koper en het geld ontvangen.

Stap 5

Als u een frequente bezoeker bent van markten die elektronica verkopen, zoek dan een stand of persoon met een poster voor het kopen van mobiele telefoons. Ga naar de dealer en ontdek hoeveel hij zal bieden voor uw apparaat. Als de afgesproken prijs u bevalt, geeft u de telefoon af aan de nieuwe eigenaar en krijgt u het geld.

Stap 6

Ga naar de sites van mobiele salons en zie. Zijn deze organisaties bezig met de aanschaf van oude apparaten. Als dergelijke informatie wordt aangegeven op de webbron, gaat u naar een van de aangegeven ontvangstpunten van onnodige apparaten.

Stap 7

Als de aankoop van apparaten rechtstreeks in de salon wordt gedaan, geef dan de telefoon aan een medewerker en ontvang geld. Geef bij verkoop door overdracht aan de commissie het apparaat aan de persoon die verantwoordelijk is voor de implementatie en ontvang een bevestiging van de acceptatie van de telefoon.

Stap 8

Wanneer uw unit is verkocht, ontvangt u een bericht van de transactie per e-mail of telefoon. Kom naar de salon waar uw telefoon te koop is genomen en op vertoon van uw paspoort en een ontvangstbewijs voor de levering van het apparaat, ontvangt u het aan u verschuldigde bedrag.

Aanbevolen: