Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Verkopen?

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Verkopen?
Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Verkopen?

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Verkopen?

Video: Hoe U Uw Mobiele Telefoon Kunt Verkopen?
Video: Je Android-smartphone resetten: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Als je besluit een nieuwe telefoon te kopen, of je hebt een nieuwe mobiele telefoon gekregen, dan heb je geen andere keuze dan de oude te verkopen. Het is niet zo moeilijk om te doen - mobiele telefoons worden beschouwd als een van de meest populaire goederen, en als je vrije tijd hebt, is het niet moeilijk om een mobiele telefoon te verkopen.

Hoe u uw mobiele telefoon kunt verkopen?
Hoe u uw mobiele telefoon kunt verkopen?

instructies:

Stap 1

Bepaal de staat van uw telefoon en de prijs ervan. U dient geen contact op te nemen met wederverkopers voor een beoordeling - zij zullen u daar geen passende prijs vertellen. Koop een krant met privéadvertenties en zoek naar advertenties voor de verkoop van je telefoon. Als uw telefoon in goede staat is, markeer dan niet meer dan twintig procent boven de markt voor gebruikte telefoons. Als je telefoon in een armoedige staat verkeert, maak dan een afwaardering minus twintig tot dertig procent.

Stap 2

Plaats uw advertentie in de krant, sociale netwerk, forums. Plaats uw advertentie waar u maar kunt. Als je weinig tijd hebt en dringend geld nodig hebt, plaats dan advertenties bij de ingangen. Werk uw advertenties elke twee tot drie dagen bij om ervoor te zorgen dat het maximale aantal mensen ze leest.

Stap 3

Neem contact op met wederverkopers als u uw telefoon niet kunt verkopen. Verwacht dat ze tot vijftig procent bieden van wat u vraagt. Daarom moet u, als u geen tijd te kort komt, de telefoon tot het laatste moment vasthouden en wachten op de koper. Plaats advertenties op sociale media, stel uw telefoon voor in mobiele discussiegroepen. Wees zo actief mogelijk en uiteindelijk vindt u een koper.

Aanbevolen: