Een Canon-lens Verkopen?

Inhoudsopgave:

Een Canon-lens Verkopen?
Een Canon-lens Verkopen?

Video: Een Canon-lens Verkopen?

Video: Een Canon-lens Verkopen?
Video: How to sell your used camera gear (I'm selling my best lenses 🤯) 2024, Mei
Anonim

Fotografische apparatuur vereist de regelmatige aanschaf van allerlei apparaten en "gadgets", die elke dag meer en meer op de markt komen. Maar als je bijvoorbeeld een nieuwe Canon-lens koopt, weet je niet wat je met de oude moet doen. Het kan voor een mooi bedrag worden verkocht.

Een Canon-lens verkopen?
Een Canon-lens verkopen?

instructies:

Stap 1

Rommelmarkten en kringloopwinkels. Wil je zo snel mogelijk van de lens af en ben je tevreden met het symbolische bedrag, ga dan naar een kringloopwinkel of verkoop hem zelf. Ze zullen je nauwelijks veel geld bieden voor een Canon-lens - urgentie geeft altijd "kortingen" op goederen, maar het is nog steeds beter dan gratis weggeven.

Stap 2

Kranten en gratis advertentiesites. Elke dag bladeren honderden mensen door dergelijke publicaties en portalen, die mogelijk op zoek zijn naar een lens zoals de uwe en bereid zijn er veel geld voor te betalen. Geef in de advertentietekst de meest volledige informatie aan - jaar van uitgave, staat, specificaties, om geen tijd te verspillen aan het telefonisch uitleggen van dit alles en om potentiële kopers niet te misleiden. De meeste van deze sites hebben een gebruiksvriendelijke interface - door te registreren koppelt u uw account aan een e-mailadres of telefoonnummer, en alle meldingen over nieuwe berichten over een verkoop komen in realtime binnen.

Stap 3

Een populaire manier om tegenwoordig Canon-lenzen te verkopen, is door te 'schreeuwen' op sociale media. Moderne jongeren gebruiken ze actief om met elkaar te communiceren en interessante informatie uit te wisselen. Profiteer hiervan. Schrijf een advertentie op uw pagina en vraag uw vrienden om het opnieuw te plaatsen - er zal zeker iemand onder u of hun vrienden zijn die uw aanbod verleidelijk zullen vinden.

Stap 4

Online veilingen zoals Amazon.com en Ebay. Dergelijke sites zijn erg populair voor de verkoop van goederen over de hele wereld. Een enorm aantal geregistreerde gebruikers, veilige betaalmethoden trekken elke dag meer en meer klanten aan, zodat u niet lang hoeft te wachten op een koper.

Aanbevolen: