Hoe De Simkaartvergrendeling Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Simkaartvergrendeling Te Verwijderen
Hoe De Simkaartvergrendeling Te Verwijderen

Video: Hoe De Simkaartvergrendeling Te Verwijderen

Video: Hoe De Simkaartvergrendeling Te Verwijderen
Video: How to Remove Sim Card Lock on OPPO A5s 2024, Mei
Anonim

De simkaart wordt in meerdere gevallen geblokkeerd, bijvoorbeeld op verzoek van de eigenaar, of als de telefoon lange tijd niet is gebruikt. Gebruik de speciale diensten van uw operator om het te ontgrendelen.

Hoe de simkaartvergrendeling te verwijderen
Hoe de simkaartvergrendeling te verwijderen

instructies:

Stap 1

Onthoud wanneer en onder welke voorwaarden de simkaart is geblokkeerd. Als je het zelf hebt gedaan, wordt het op dezelfde manier ontgrendeld. Dit kan bijvoorbeeld meestal via uw persoonlijke account op de officiële website van uw operator, waar een overeenkomstige functie is.

Stap 2

Ontdek de functies van de simkaartblokkeringsservice die door de operator wordt aangeboden. Soms wordt deze functie voor een bepaalde tijd geactiveerd en pas na voltooiing kunt u het slot ontgrendelen.

Stap 3

Bel de ondersteuningsdienst van uw operator en vraag om uw nummer te deblokkeren. Megafon-abonnees kunnen dit doen door 0500 te bellen, MTS-clients - 0890, en degenen die Beeline-services gebruiken, moeten 0611 bellen. De medewerker van het ondersteuningscentrum kan uw paspoortgegevens nodig hebben en verduidelijken onder welke voorwaarden de simkaart bleek te zijn geblokkeerd.

Stap 4

Neem contact op met een van de communicatiesalons of de abonneeafdeling van uw plaats. Het is wenselijk dat deze toebehoort aan de operator waar u klant van bent. Neem uw paspoort, de simkaart zelf en eventuele documentatie daarvoor mee. Het kantoorpersoneel zal de simkaart controleren en indien mogelijk zelf ontgrendelen. Voor een dergelijk beroep en het bestellen van een dienst op kantoor kan een meerprijs in rekening worden gebracht.

Stap 5

Als de simkaart is geblokkeerd zonder uw deelname, kan dit gebeuren als u deze lange tijd niet hebt gebruikt. Gewoonlijk registreert de operator het in dergelijke gevallen als niet-opgeëist en blokkeert hij alle bewerkingen erop. In dit geval zal het nauwelijks mogelijk zijn om het te deblokkeren en te herstellen, omdat het ongebruikte nummer wordt overgedragen aan een andere klant. Als je een eerder gebruikt nummer nodig hebt, neem dan contact op met een mobiele telefoonwinkel en vraag het herstel ervan aan.

Aanbevolen: