ZTE Nubia Z17 Mini: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

ZTE Nubia Z17 Mini: Beoordeling, Specificaties, Prijs
ZTE Nubia Z17 Mini: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z17 Mini: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z17 Mini: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Nubia Z17 Mini: ZTE, был ли смысл? 2024, Mei
Anonim

Zte nubia z17 mini is in alle opzichten een buitengewoon interessante gadget: ontwerp, processor, autonomie, camera aan de voorkant.

Zte nubia z17 mini
Zte nubia z17 mini

Zte nubia z17 mini review: ontwerp

Het uiterlijk van de smartphone wordt weergegeven door gouden randen en originele zwarte kleur. Het kan ook worden besteld in rood, blauw en goud. Schermgrootte - 5,2 inch met Full HD-resolutie. Aan de voorkant bevindt zich glas met behulp van 2.5D-technologie, dat wil zeggen, het heeft gebogen randen. Het glas heeft geen oleofobe coating, wat ongetwijfeld een nadeel is van deze smartphone, aangezien de vinger niet altijd goed glijdt. Hetzelfde gold voor het vorige model. Aan de onderkant van de smartphone zitten drie aanraakgevoelige knoppen. Hierboven bevinden zich de camera en luidspreker. Het geluid van de externe luidspreker is goed, luid, maar geen bas. Het geluid in de koptelefoon is een beetje verfraaid met het DTS-geluidseffect. De camera heeft twee Sony IMX 258 modules: zwart-wit en kleur. Frontcamera 16 megapixels van Samsung. Met de hoofdcamera bij goed licht kun je behoorlijk goede foto's maken. Er is ook een interessante HDR-fotoverwerkingsmodus.

Aan de bovenrand zit een 3,5 mm koptelefoonaansluiting en een microfoon voor handsfree bellen. Aan de onderkant bevindt zich een oplaadconnector, gaten voor een gesproken microfoon en perforatie voor de hoofdluidspreker. Aan de rechterkant zit de aan/uit knop en de volumeknop. Aan de linkerkant is een lade voor een simkaart. De aansluiting voor een simkaart is hybride, je kunt twee nanosimkaarten plaatsen, of een nanosimkaart en een microSD-kaart. In vergelijking met het vorige model is het scherm helderder, mooier en sappiger, maar verliest het merkbaar aan helderheid van bijvoorbeeld Xiaomi Mi 5s.

Games, prestaties en autonomie

Wat betreft games en prestaties is de Nubia z17 mini in dit opzicht goed, omdat hij is uitgerust met het Snapdragon 652-platform en de videoversneller Adreno 510. Ondanks de batterij van slechts 2950 mA is de autonomie van het apparaat redelijk goed. De instellingen met betrekking tot autonomie zijn vrij flexibel. U kunt verschillende modi inschakelen en energieverbruiksprogramma's beperken, er zijn ook statistieken over het volgen van het energieverbruik.

Een half uur naar een online video kijken kost slechts ongeveer 7% van de lading. Van de minnen is het vermeldenswaard het ontbreken van snel opladen. In een half uur is de smartphone slechts voor 13% opgeladen. Zte nubia z17 mini-processor is snel. Tijdens gebruik warmt de smartphone niet op en heeft standaard een intern geheugen van 64 GB. De propriëtaire firmware is best interessant. Er zijn tal van functies. Met een dergelijke parameter als multi-window kun je tegelijkertijd video's bekijken en door sociale netwerken bladeren, wat ook erg handig kan zijn tijdens het werken.

Zte nubia z17 mini kan een dubbelzinnig model worden genoemd, omdat het onmogelijk is om met zekerheid te zeggen dat het het vorige model zte nubia z11 mini op alle fronten overtreft. Wat betreft de prijs, deze smartphone is altijd iets hoger dan Xiaomi of Meizu.

Aanbevolen: