ZTE Blade X9 (Dual): Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

ZTE Blade X9 (Dual): Review, Specificaties, Prijs
ZTE Blade X9 (Dual): Review, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Blade X9 (Dual): Review, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Blade X9 (Dual): Review, Specificaties, Prijs
Video: Что может смартфон за 4990 рублей? ZTE Blade L210 / ОБЗОР 2024, Mei
Anonim

Een degelijke smartphone in het middenprijssegment is de ZTE Blade X9. De balans tussen technische gegevens en kosten heeft de beoordeling en de vraag van de klant doen toenemen.

Smartphone ZTE Blade X9 (Dual) - een waardige metgezel
Smartphone ZTE Blade X9 (Dual) - een waardige metgezel

Smartphone-uiterlijk

Deze moderne gadget heeft een zeer degelijk en helder ontwerp. Het is eerlijk om te zeggen dat dit mobiele apparaat niet erg compact en ergonomisch is. Het heeft afgeronde hoeken en is versierd met helderwitte inzetstukken op het voorpaneel en de achterkant van het apparaat is gemaakt van matgrijs metaal. De telefoon ziet er strikt uit vanwege het feit dat deze is uitgebracht in een laconieke lichte kleur. Ook oogt het toestel door zijn proporties en een vrij grote schermdiagonaal vrij dun.

Weergaveparameters: 5, 5 diagonaal, resolutie - FullHD, IPS-matrix. Dit mobiele apparaat is in feite consciëntieus geassembleerd. Hier heeft de fabrikant het duidelijk geprobeerd. Het apparaat kraakt niet en heeft geen speling.

De afmetingen van de telefoon zijn 155,3 mm lang, 77,2 mm breed en 8,55 mm dik. De smartphone weegt 160 g. Hierbij moet worden opgemerkt dat deze telefoon vrij groot van formaat is. En daarom moet de eigenaar ook een handpalm hebben die niet heel klein is, en het zou leuk zijn om er lange vingers voor te hebben. Anders moeten de eigenaren van dit smartphonemodel het met beide handen tegelijk vasthouden, wat niet altijd handig is. Over het algemeen heeft deze gadget qua uiterlijk geen minpunten.

Smartphonespecificaties

De beoordeling van de vulling van dit mobiele apparaat is objectief aangenaam. Het hart van de dubbele gadget is de Qualcomm Snapdragon 615-processor, de kernfrequentie is maximaal 1,5 GHz, 8-core, 64-bit. Grafische kern: Adreno 405. Besturingssysteem: Android 5.1. Het hoofdgeheugen van de smartphone is 2 GB. Het opslaggeheugen is 16 GB, ondersteuning voor microSD-geheugenkaarten tot 128 GB. Er is lte ondersteuning.

De hoofdcamera van het zte-model is een 13-megapixelcamera met optische stabilisatie, autofocus en slow-motion video-opnamen. Foto's van x9 bij daglicht zijn bovengemiddeld van kwaliteit, maar 's nachts laat de kwaliteit te wensen over. Met de macromodus kunt u heldere en mooie foto's maken.

De camera aan de voorkant is 5 megapixel. Hij is voorzien van autofocus, wat zeer zeldzaam is. Selfies zijn redelijk, scherpstellen werkt correct. Ondersteuning voor twee simkaarten.

U kunt een mes kopen bij een bevoegde vertegenwoordiger voor slechts 13.000 roebel. Voor deze prijs kan dit mobiele apparaat ook worden gekocht bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. Dit moderne toestel verdient echt aandacht. De gadget heeft zijn grote leger fans gevonden in Rusland. De goede prestaties en relatief lage kosten werden gewaardeerd.

Aanbevolen: