ZTE Nubia Z17 Lite: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

ZTE Nubia Z17 Lite: Beoordeling, Specificaties, Prijs
ZTE Nubia Z17 Lite: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z17 Lite: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z17 Lite: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Nubia Z17 Lite полный обзор безрамочника с NFC по сниженной цене! review. 2024, April
Anonim

ZTE Nubia Z17 Lite is een mid-range smartphone die een lichtgewicht versie is van het vlaggenschip Z17. Het werd eind augustus vorig jaar aangekondigd en na een paar maanden ging het in alle landen in de verkoop.

ZTE Nubia Z17 Lite: beoordeling, specificaties, prijs
ZTE Nubia Z17 Lite: beoordeling, specificaties, prijs

Uiterlijk

Zte nubia z17 lite ziet er behoorlijk stijlvol uit vanwege de succesvolle combinatie van kleuren - zwart en goud. Hoewel er een variant van de behuizing in het blauw is, is deze niet minder een lust voor het oog.

Het moderne randloze scherm neemt bijna de hele voorkant in beslag, waardoor er ruimte is voor de camera en de home-knop. Het achterpaneel herbergt de hoofdcamera met flitser, evenals een vingerafdruksensor.

Aan de uiteinden van de zte nubia z17 lite zijn de gebruikelijke volume- en aan / uit-knoppen geïnstalleerd, evenals een USB Type-C-connector en mini-jack 3,5 mm.

Ergonomie

ZTE heeft standaard afmetingen voor alle 5,5-inch smartphones. De breedte van het apparaat is 72,55 mm, de hoogte is 152,75 mm en de dikte is 7,6 mm. Het is handig om de telefoon met één of twee handen vast te houden. Bij langdurig gebruik wordt de hand niet moe, aangezien het gewicht van nubia slechts 168 gram is.

De behuizing van het apparaat is gemaakt van hoogwaardig metaal. Handen plakken niet aan de telefoon, maar glippen er ook niet uit.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

De smartphone is uitgerust met een krachtige acht-core Qualcomm Snapdragon 653 MSM8976Pro-processor, geklokt op maximaal 1,95 GHz. De grafische versneller Adreno 510 is verantwoordelijk voor de videoverwerking.

Om multitasking te garanderen beschikt de z lite over 6 GB RAM. Permanent geheugen 64 GB, uitbreidbaar met nog eens 256 GB met een microSD-geheugenkaart.

Van de Z17 lite-serie is de versie de zwakste. In de antutu-benchmark scoort hij 81.565 punten, terwijl de miniversie 83.640 punten scoort en de originele Z17 208.922 punten. Als het verschil tussen mini en light klein is, dan lopen beide erg ver achter op de oudere versie.

De zte heeft een capacitief scherm met multitouch-ondersteuning. Full HD 1920 x 1080 pixels, 401 PPI pixeldichtheid, 16 miljoen kleuren. Grote kijkhoeken, kleuren worden niet vervormd.

De z lite heeft een degelijke dubbele camera, beide 13MP. Er is ondersteuning voor autofocus, flitser. Voor videogesprekken en selfies is een frontcamera met 16 miljoen pixels geïnstalleerd.

De ZTE Nubia Z17 Lite ondersteunt de nieuwste generatie LTE 4G draadloze netwerken, evenals WI-FI, GPS, GLONASS en Bluetooth 4.2. Licht- en naderingssensoren, gyroscoop, vingerafdruksensor zijn geïnstalleerd.

De batterij van 3200 mAh zorgt voor meerdere dagen inactiviteit. Ondersteunt snelle Qualcomm Quick Charge 3-technologie.

Prijs

De start van de verkoop in Rusland was eind 2017. U kunt een nubia z17-smartphone zowel via de officiële website als bij elke hardwarewinkel kopen. De prijs voor een nieuw apparaat begint bij 14 duizend roebel, de BU-versie kan voor 10 duizend roebel in koopwinkels worden gekocht.

Aanbevolen: