Een Certificaat Ondertekenen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Certificaat Ondertekenen Op Uw Telefoon
Een Certificaat Ondertekenen Op Uw Telefoon

Video: Een Certificaat Ondertekenen Op Uw Telefoon

Video: Een Certificaat Ondertekenen Op Uw Telefoon
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, Mei
Anonim

Eigenaars van Nokia-smartphones die op het S60-platform draaien, hebben te maken met een situatie waarin de installatie van sommige applicaties onmogelijk is vanwege een certificaatfout. In dergelijke gevallen is het noodzakelijk om het programma te ondertekenen met een persoonlijk certificaat. Dit kan met een speciaal programma.

Een certificaat ondertekenen op uw telefoon
Een certificaat ondertekenen op uw telefoon

Noodzakelijk

  • - persoonlijk certificaat;
  • - FreeSigner-applicatie.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een persoonlijk certificaat verkrijgen waarmee u vervolgens elke applicatie kunt ondertekenen en op uw smartphone kunt installeren. Ga hiervoor naar de site www.allnokia.ru en open in het menu "Services" de sectie "Bestel een certificaat"

Stap 2

Voer de IMEI van uw telefoon in het daarvoor bestemde veld op de pagina in en klik op de knop "Bestellen / Controleren". Uw certificaat wordt binnen 48 uur gegenereerd. Het zal mogelijk zijn om de gereedheid hier op dezelfde manier te controleren.

Stap 3

Als het certificaat gereed is, wordt u gevraagd het te downloaden. U kunt dit rechtstreeks doen via de browser van uw telefoon. Als u het certificaat naar uw computer hebt gedownload, kopieer het dan naar het geheugen van de smartphone.

Stap 4

De volgende stap is het installeren van de FreeSigner-applicatie. Je kunt het gratis downloaden op de sites www.symbian-freeware.com, www.symbianfree.ru en anderen. Installeer het programma na het downloaden. De applicatie vereist geen ondertekening met een certificaat

Stap 5

Start de applicatie, selecteer de opdracht Instellingen in het menu Opties. Hier kunt u alle benodigde instellingen maken. Selecteer het item Cert ondertekenen en geef het pad op naar het certificaatbestand dat u eerder naar het telefoongeheugen hebt gekopieerd.

Stap 6

Selecteer het item Sleutel ondertekenen en specificeer het pad naar het sleutelbestand (u hebt het samen met het certificaat ontvangen). Voer in de Sign key pass het wachtwoord in: "12345678".

Stap 7

Standaard wordt de ondertekende aanvraag in de map geplaatst waar het originele programmabestand zich bevindt. Als u een ander pad wilt opgeven, selecteert u het item Uitvoermap en selecteert u een nieuwe map.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu van het programma en selecteer de opdracht Taak toevoegen. De bestandsbeheerder wordt geopend, waarmee u het bestand van de applicatie kunt vinden dat u met het certificaat moet ondertekenen. Zoek en markeer het.

Stap 9

Klik op het menu Opties en selecteer de opdracht Onderteken sis. Druk nu nogmaals op Opties en kies Go! Het bestand wordt ondertekend. Nu kan het nieuwe bestand (het woord Signed wordt toegevoegd aan de naam) worden geopend en geïnstalleerd.

Aanbevolen: