Een Certificaat Op De Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Een Certificaat Op De Telefoon Installeren
Een Certificaat Op De Telefoon Installeren

Video: Een Certificaat Op De Telefoon Installeren

Video: Een Certificaat Op De Telefoon Installeren
Video: How to Install a Digital Certificate onto your Apple iPhone 2024, Mei
Anonim

Het certificaat maakt het mogelijk om de aanvraag te ondertekenen, d.w.z. zijn auteurschap vast te stellen. Er wordt een persoonlijk certificaat uitgegeven voor één telefoon, dus de ondertekende applicatie werkt alleen op een specifieke telefoon.

Een certificaat op de telefoon installeren
Een certificaat op de telefoon installeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - telefoon/smartphone.

instructies:

Stap 1

Installeer het certificaat op Nokia. Download en installeer de Java Runtime Environment-toepassing, u kunt deze downloaden via de link https://java.com/ru/download/manual.jsp. Download en installeer ook de applicatie voor het werken met telefoongeheugen MobiMb -

Stap 2

Om een certificaat op uw telefoon te installeren met behulp van het MobiMb-programma, kopieert u de inhoud van de gebruikersmap uit het Behappy-archief (u kunt het hier downloaden https://forum.allnokia.ru/files/07/14/behappy_631.rar) naar de map op je telefoon Verborgen map / certificaten / gebruiker … Kopieer voor Series 60-smartphones uit de Auth-map het Exp.cer-certificaat naar de hoofdmap van de smartphone en installeer het. Selecteer tijdens het installeren van het certificaat de optie "Toepassingen installeren".

Stap 3

Installeer het speciale Halmer-certificaat op je Sony Ericsson-telefoon om fouten te voorkomen bij het installeren van thema's en applicaties op je telefoon. Om dit te doen, download het naar uw computer via de link

Stap 4

Kopieer vervolgens het gedownloade bestand naar de map tpa / preset / custom of tpa / preset / default, afhankelijk van het telefoonmodel. Om te controleren of u het certificaat op Sony Ericsson heeft kunnen installeren, opent u het hoofdmenu van uw telefoon, gaat u naar instellingen, selecteert u de optie "Communicatie" en vervolgens "Internet" - "Beveiliging" - Java.

Stap 5

Sluit uw Samsung-telefoon aan op uw computer om het certificaat erop te installeren, start de Microsoft ActiveSync-toepassing, ga naar de map Mijn documenten en maak daar een map Certificaten aan. Kopieer de certificaatbestanden en synchroniseer met uw apparaat. Koppel je telefoon los. Ga daarin naar het hoofdmenu, selecteer de map "Mijn documenten" en "Certificaten". Dubbelklik op de gekopieerde bestanden om ze te installeren.

Aanbevolen: