Hoe De Nokia-telefoon Te Herstellen Na Het Knipperen

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia-telefoon Te Herstellen Na Het Knipperen
Hoe De Nokia-telefoon Te Herstellen Na Het Knipperen

Video: Hoe De Nokia-telefoon Te Herstellen Na Het Knipperen

Video: Hoe De Nokia-telefoon Te Herstellen Na Het Knipperen
Video: Hoe reset ik mijn Nokia telefoon? 2024, April
Anonim

Na het mislukte flashen van mobiele apparaten, is het noodzakelijk om speciale software te gebruiken die beschadigde telefoonbestanden herstelt. Dit kan gebeuren bij gebruik van de verkeerde firmwareversie.

Hoe de Nokia-telefoon te herstellen na het knipperen
Hoe de Nokia-telefoon te herstellen na het knipperen

Noodzakelijk

Phoenix-programma

instructies:

Stap 1

Gebruik na een mislukte flashing van een mobiel Nokia-apparaat speciale herstelhulpprogramma's, bijvoorbeeld Phoenix. Dit programma werkt zelfs in gevallen waarin uw telefoon niet wordt ingeschakeld of u geen archief van het geheugen van het apparaat hebt gemaakt. U kunt dit programma of zijn analogen in het publieke domein op internet vinden. Het hulpprogramma wordt geïnstalleerd in het computergeheugen waarmee u uw mobiele telefoon gaat herstellen, waarvan u de simkaart moet verwijderen en eventueel moet rijden.

Stap 2

Sluit uw telefoon aan op uw pc met behulp van de meegeleverde kabel en start Apparaatbeheer vanuit het menu Pc-eigenschappen op het tabblad Hardware. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat wordt gedetecteerd in het systeem. Druk daarna meerdere keren op de aan/uit-knop van de mobiele telefoon, ongeveer 4-5 keer, waarbij u de druk telkens 2-3 seconden ingedrukt houdt. In dit geval moeten na een tijdje twee nieuwe apparaten, niet gemarkeerd met uitroeptekens, worden weergegeven in uw apparaatbeheer.

Stap 3

Let op het laadniveau van de batterij van uw mobiele apparaat, deze mag niet lager zijn dan 60% om een volledige ontlading met een nieuwe firmware te voorkomen. Houd ook rekening met de snelheid waarmee uw batterij volledig ontladen is, u kunt deze het beste volledig opladen. Start het Phoenix-programma dat u hebt geïnstalleerd en selecteer de verbindingsmodus Geen verbinding. Ga naar het tabblad Bestand en selecteer de sectie Product openen.

Stap 4

Selecteer het model van het apparaat dat op de computer is aangesloten en bevestig de bewerking. Ga in het gedeelte Knipperend naar het menu Firmware Update. Zoek het zoekmenu naast de productcode, selecteer er een met RU of Cyrillisch in de beschrijving, als u Russisch op uw mobiele apparaat wilt gebruiken.

Stap 5

Keer terug naar het Firmware Update-menu en vink het selectievakje Dead Phone USB knipperend aan en klik vervolgens op de menuknop Opknappen. Tijdens het herstellen van het menu Uitvoer. Wordt ingevuld. Wanneer u Druk op de aan/uit-knop van de telefoon op het scherm ziet, houdt u de aan/uit-knop van uw mobiele telefoon ingedrukt. Aan het einde van de procedure voor het herstellen van het firmwareprogramma, ziet u op het scherm het knipperen van het product geslaagd. Koppel uw telefoon los van uw computer, schakel hem in en controleer of de basisfuncties goed werken.

Aanbevolen: