Hoe Een Alarmsleutelhanger Te Laten Knipperen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Alarmsleutelhanger Te Laten Knipperen
Hoe Een Alarmsleutelhanger Te Laten Knipperen

Video: Hoe Een Alarmsleutelhanger Te Laten Knipperen

Video: Hoe Een Alarmsleutelhanger Te Laten Knipperen
Video: A-1 Security Alarms, Inc. DSC How to use 4 Button Keyfob 2024, Mei
Anonim

Auto-alarm is een belangrijk onderdeel van elk beveiligingscomplex en persoonlijke veiligheid. Het maakt het mogelijk om zowel de auto te beschermen tegen diefstal als indringers af te schrikken, ze wat langer te laten sleutelen en je te waarschuwen voor mogelijk gevaar.

Hoe een alarmsleutelhanger te laten knipperen
Hoe een alarmsleutelhanger te laten knipperen

Het is nodig

  • - werkende sleutelhanger;
  • - nieuwe sleutelhanger;
  • - auto.

instructies:

Stap 1

Knipper de alarmsleutelhanger. Koop eerst een nieuwe soortgelijke sleutelhanger als de oude verloren of kapot is. U moet het type sleutelhanger bepalen om de juiste te kopen. Er zijn twee soorten: geleverd aan de Amerikaanse markt - hun signaaltransmissiefrequentie is 308 MHz; geleverd aan de rest van de wereld - hun zendfrequentie is 434 MHz.

Stap 2

Om erachter te komen, open je de oude sleutelhanger. Gebruik hiervoor een dunne schroevendraaier om hem in twee helften te splitsen. Zoek een metalen glanzende rechthoek in het bord - het is een kristaloscillator. Het wordt 308 of 434.

Stap 3

Ga verder met het knipperen van de tweede alarmsleutelhanger. Neem hiervoor een zaklamp, leg iets op de drempel van de auto om niet vies te worden. Kruip vervolgens onder de stuurkolom, kijk links in de pedaalruimte. Er zijn dergelijke elementen: zekeringkast, koppelingspedaal, hendel voor het openen van de motorkap.

Stap 4

Om de alarmsleutelhanger te laten knipperen, zoekt u de schakelaar op de voorkant van het veiligheidsblok. Het is gelabeld "Instellen" en "Uit". Als deze schakelaar niet is gebruikt, kan er een fabrieksfilm op zitten - verwijder deze.

Stap 5

Zet de schakelaar op het veiligheidsblok in de Set-positie. Druk op een willekeurige knop op de eerste sleutelhanger en vervolgens op een willekeurige knop op de tweede sleutelhanger. Zet de aan/uit-schakelaar in de Uit-stand. Daarna wordt uw sleutelhanger in het systeem ingevoerd.

Stap 6

Houd rekening met de volgende punten wanneer u communiceert met het servicecentrum waar u uw auto voor reparatie inlevert. Controleer na het inleveren van uw auto de functionaliteit van de tweede sleutelhanger, die u niet heeft overhandigd om de auto te repareren. Als je maar één sleutelhanger hebt, registreer deze dan opnieuw voor het geval dat. In dit geval is het autoalarmsysteem effectief.

Aanbevolen: